Annesininportakali53 Evet cinsiyetimizi öğrendiğimize göre değişik,anlamı güzel kız isimlerini yorumlara bekliyorummm🌸 Soyadımız uzun olduğundan kısa isimler tercihim bakalım nasıl güzel isimler çıkacak hadi anneler birbirimize fikir sunalım 🎀
Yarenn92 Annesininportakali53 bende bugün öğrendim kızım olacağını daha aklımda isim yok burada bekliyim banada fikir olur 😊
dddy Annesininportakali53 eşim de bende Duru isminden başka beğenemedik hem naif geliyor anlamı da kendisi de saf berrak tertemiz olsun kızımız dedik 🌸🥰
123merveemir Annesininportakali53 mihra ismini beğeniyorum kıxım olsa mihra yı koymak istiyordum ben sare ismide güzel
Annesininportakali53 Nurersz aklıma gelmemişti hiç listeme ekleyim eslere isim beğendirmek zor valla ikimizin içine sinen olsun istiyorum kuzum😁☺
Hulus Biz kızımıza masal ismini koyacağız. Babamız daha cinsiyetini bile ogrenmeden masal dedi başka isim bakmadık esimin içine cok sindi cunku 🥰
Annesininportakali53 123merveemir Sare ismini istiyordum etrafımdakiler hiç güzel değil dediler şimdi alya ismine karar verdik ikimizin içine sindi bu sefer benim annem ay bune hiç güzel değil valla dedi yani isim koyarken yani kimseye soylemiycem doğunca soyleyecem illaki kulakları alışacak bu isme mihra banada güzel geliyordu ama eşim beğenmedi onuda