Zeyneponur Ozlemyeni 3 kez alttan muayene oldum 2 sinde doktor bakti yani acikliga bakarken bakti galiba birsey soylemediler
Zeyneponur HurremSultan sicak suya nasıl oturdun canım bende yapim buharina mi tuttun yoksa sicak suyun icine drekmi otyrdun leğen icine
Beyel HurremSultan masallah valla bende yapiyorum ama banamasin demiyo olan bana oluyo bebis rahat yerinde. Bide benim ev 2 katli temizligi daha yorucu ama yalanci sanci ve kasilma disinda bi hareket yok. Sicak suyu bende denim gecen hemsire 1cm aciklik var dedi faydasi olur belki
HurremSultan Zeyneponur leğen yokyu evde bebeğimin kuvetine doldurdum suyu ve başlıktan da suyu oraya tuttum 2 3 gün yaotim sadece
bir_ada_meselesi Zeyneponur dun bezle butun evin yerlerini sildim bir umut, aksama biraz sancim basladi ama duzenli degildi sicak bir dus alayim belki artar dedim sancim gecti 😂😂😂 bugun de temizlige devam 🙈
Zeyneponur bir_ada_meselesi bende ayniydim dun ufak ufak sanci yokladı gitti dedim galiba artık geliyor ama gelmedi bende bugun devam edeyim 😄🤲🌸
superstar_00 Beyel Bende 36+3 gece nişanim geldi normalde pazartesi sezaryenim vardi bekliyorum bir umutla normal doğum olur diye🤭
Beyel superstar_00 darisi bana inslalah. Bende gece sanci kasilma oluyo ama geciyo bi umutla bu gece dogururm diyorum ama yok gelmiyo bi belirtide yok kasilma dışında. Normal dogum istiyosan insallah pazartesiye kalmaz dogurursun bi avazda insallah🥰
mzace Zeyneponur korunmasız cinsel ilişki, merdiven çıkma ve çömelip kalkma yani squat epey işe yariyormuş. Kaçıncı gebelik?
superstar_00 Beyel Allah razı olsun çok teşekkür ederim doktorun izniyle doğum egzersizi yapmaya başladım kasılma olmaya başladı pazartesiye kadar rahimde açıklık olursa normal doğum olmazsa sezaryen olacak nasip bakalım.