Canpolat Zeyneponur Birde hergün 1 saat yürüyüş yapın akşamları , bol hurma , bol çömel kalk ,sürekli seni yakmayacak şekilde suya otur 😀 Allah’ın izniyle yaparsın canım 😘😀
Beyel Zeyneponur bende yarin 36 olcam 1 haftadir iş yapiyorum dip köşe umarim 39 40 bulmam cok zor geciyo sabrim yok o kadar 😀 ama bol yürüyüş ve merdiven gercekten faydasi oluyo günlük yaparsan daha da cok faydasini görürsün
Havva450 Zeyneponur Çok heyecanlı sabırsızsin tabi en son ne zaman kontrole gittin.Yakin zamanda gitmiş olsan seni doğuma alırlardı zamanın gelmiş
Zeyneponur Erdemirmerve61 1 cm açıklık vardi korkuyoruz bebise birsey olur diye iliskiden kaciyoruz doktor iliski demedi çünkü
Zeyneponur Havva450 2 gun once alıyorlardı canım zaten ama suni sanciyla istemedigimden doktorda dedi o zaman kendi sancini cek o sekilde gel bendede tık yok hala
Hamile_anne27 Canpolat bana da doktor bol bol yürü dedi ama sancıdan yerimden kalkamıyorum. Bebek öyle toplanıyo canımı yakıyor ki. Haftaya çarşambaya kadar doğurmam lazım 😩
Zeyneponur Canpolat hurma yiyordum canım 2 gun once ilk defa doktor bana suyun fazla dedi sekerli tuketme dedi hurmayi kestim
Zeyneponur Beyel ödemim cok var ayaklarim 42 numara oldu 37 iken cok zorrr yurumek sguat yaptim 2 gun once 20 tane kadar dun bacaklarimin agrisindan oturamıyordum 😬😥🤔🤲
superstar_00 Beyel Bende 36+3 gece nişanim geldi normalde pazartesi sezaryenim vardi bekliyorum bir umutla normal doğum olur diye🤭
Zeyneponur tatliiannnee benim doktoruma kalsa 34 de geliyordu kizcem 38 i goremez falan diyorlardı 39 olduk yeter bu kadar 😁🤲🤭
Hamile_anne27 tatliiannnee doktor yoksa sezeryana alacak çarşambaya kadar gün verdi. Bende sezeryan olmak istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum
Beyel Zeyneponur hamileyken çok zor oluyo ya spor yapmak yapanlari görünce sasiriyorum ben yerimden kalkamam herhalde😀 bide 2 cocuk olunca dahada zor oluyo. Insallah en yakin zamanda saglikli bi sekilde dogurursun 🥰
tatliiannnee Hamile_anne27 özele mi gidiyorsunuz özele gıdıorsunuz genel anlamda sezeryan tarafı oluyorlar sız bilirsınız yıne de