Pijamaskeliler Nurten2610 aynen daha iyi olur valla belirtiler cidden herkeste farkliymis anladım nie kusmüyorum bisey mi var diyordum kafama takmistim ama yanılmışım herkes farklı yaşıyor sadce kokular garip gelio banada 😄
Nurten2610 Pijamaskeliler aynen bende doktoruma sordum aynı şeyi söyledi kaynanam 9 doğurmuş bir kere bile kusmadim dedi 😁
Pijamaskeliler Nurten2610 artık bıraktım bugün belirti takılma olayına vala aşırı rahatladım daha güzel seyler hayal ediyorum ve heyecanlanıyorum ilerisi kimbilir nasıl güzeldir cinsiyet tekmeler ayy😍😍
Nurten2610 Pijamaskeliler kazasız belasız inşallah o günlerde göreceğiz zaten 13.haftaya kadar oluyor o durumlarda boşver biz şanslıymısız şişkinlik için dedin mi doktoruna birşey dedi mi
Pijamaskeliler Nurten2610 yok bisey demedi o kilo milo beslenme alakalı bacaklarım ağrıyor diye sordum maknezyum yazdı sabah ta buyuk abdest sonrası karnım duzeldi😄
Nurten2610 Pijamaskeliler ya neyse şanslısın o zaman kabızlık şikayetim var benim malesef o yüzden benimki uzun sürüyor