Nurten2610 hocalara bile gittim belimde kuşak takilo burda diyende oldu yazılar yazıyor beni sürekli korkutan şeyler gorur bagirarak uyanirdim ruyalarim çok kötü gerçek gbi olurdu aileler dediler git diye gittik nazar çıktı sübyan denen bişeyde çıktı cunki tıbbi herşey yapıldı bide dini yapalım dedik eskiler çok söyledi bunları üzerimde muska takılı rüyalar geçti rahat ettim hergun bende zikir cekiyorum tesbih ile dular okuyorum elimden gelen ne varsa yaptım rabbime kaldı çok geçeler ağladım hickirarak hep o kelimeyi duymak tramva olusturdu bizde eşim de çok korkuyor inan ben artık ekrana bakamiyorum gözler kapalı hatim indiriyorum doktor iyi diyene kadar akla kara seciorum şimdi 2 haftadır görmedik sabah 10 da randevum bugün çok zor geçti bana arafe akşamı bile banyoda hickirarak ağladım icim boşaldı ama yine hale ağlamak geliyor büyük haftada kaybedenleri okuyorum sonra kendime diyorum onlar daha zor diye kendimi teselli ediyorum o yüzden etrafa demedik beni çok çok üzdüler daha neler yazarim 3 sene destan olur annem diğerlerinde yatağına kadar ağız mendillerine kadar hazırladı yelekleri bile hazır rengarenk en çokta onların sevinci beni kahreduyor hüsran oluo hep die babam vefat etti kansere den annem 2.kaybında kanser oldu 3 ay onun baktim gurbeteyim cok zor dönemdi kendi acımı unutmuştum çok şükür atlattı hayali anane olmak çevremiz de de tek biz yazıyoruz bunu kimse anlamiuor bana annen doğurdu boy boy 3 kız kardeşim var sen dediler hale bi tane yapamadin kalbim o kadar kırık çevreme karşı uzaklastirdim herkesi 😪