Mdngny ben de mahvoluyorum gece gündüz sıcaktan çok terliyorum. Uykular haram. Hamileligimi ilk ogrendigimde heterotopik gebelik olabilir dediler ve ben 12 yil hamile kalmaya calistim 3 hafta durum netlesene kadar stresten geberdim. Megerse kistmis Sonra 2 li testte yas riski cikti hala etkisindeyim ama baska hic bir bulguya rastlanmadi.37 yaşında oldugum icin bilgisayar otomatik çıkarıyorum diye rahatlattilar. 27 haftalikken gebeliğe bağlı bobrek buyumesi yasadim 1 hafta boyunca yerlere yapıştım resmen ağrıdan, direndim stent taktirmadim o agriyi yaşadım çünkü anestezi alınca erken doğum riski olabilir diye korktum. Ağrı kesici fayda etmiyordu. 3 paket cizi kraker ile 1 hafta yaşadım. Safra Kusmaktan heba oldum. Tüm ağrı hakkımı o aşamada kullandım ve streste cok yasadim zaten bebeğim dönmedi kanala da girmedi 40. Haftayı beklemek istemiyorum doğum sancısı da yaşamak istemiyorum dediğim gibi o hakkımı yaşadım yani bi de yetmezmiş gibi bacağım tutuldu yürümekte zorlanıyorum doktor doğumdan sonra geçmezse bel fıtığı olabilir dedi isteğe bağlı sezeryan olacağım pazartesi günü hakkımızda hayırlısı