09Tugba_0909 _edakrsu22 benimde kız ben 20+4 haftalığım çok nadiren oluyor olabilir canım mide rahatsızlığın varsa ondan kaynaklı da olabilir
09Tugba_0909 Elifakkara burda herkes etsiz zararlı değil demiş o zaman bende gönül rahatlığıyla yiyebilirim 🥰🥰
HurremSultan 09Tugba_0909 dün yarım kiloyu tek başına yiyen ben😅😅 etsiz ama etlisini hamile olmasam bile yemembxjxgxxb
09Tugba_0909 HurremSultan ohh afiyet olsun canım sizin oralarda çok meşhur zaten 😍 bende doğuluyum ama sizin oranın meşhuru zaten 🥰🥰
HurremSultan 09Tugba_0909 ayyy bizim oranın mesuru bu değil 😅🤣 hatayliyim ben bizim oranın mesur şeylerini yazarsam sıkıntı çıkabilir. Bir takim aserme linci yerim sonra🤣 ama cigkofte değil ondan eminim xgsjhxx
Bora5832 09Tugba_0909 etin kilosu çok pahalı dışarda yapılanlara etin konulduğunu hiç zannetmiyorum etsiz olanın da bir zararı yok.Ben her türlü şeyi yedim bir sıkıntı olmadı.Ne kadar yemeyeyim diye düşünüldüğünde insan daha çok yemek istiyor
Nihan6 09Tugba_0909 32 haftalık hamileyim ilk günden beri çiğköfte yiyorum çünkü her gün çiğköfte aşeriyorum
Ilkhayat 09Tugba_0909 çiğ et yeme hiçbir zaman aşırı sancilaniyorsun ben midye yedim çok yedim aşırı kötü oldum birfe çiğköfte yedim yedim yani bebeğimde maşallah bişey yok ama yiyipte ölsem dedim anneme yaptırdım yedim aşırı pis eserdim o zamanda 1 ay önce
Ceren1calhan 09Tugba_0909 30 haftalık gebeyim etsiz ve acısız yiyorum hiç bişey olmadı ama bünyeye bağlı tabi , yoksa haddi hesabı yok ben baya yedim 😅