09Tugba_0909 _edakrsu22 ben hiç öyle sorun olmadı 20+4 haftalığım sizin kaçıncı haftadan sonra yanma başladı
09Tugba_0909 aysegulcemal66 hamileliğimin ilk aylarında da yedim sonrasında doktora gittim doktor o zamanlar hiç bir sorun yok demişti bebekte gayet sağlıklı dedi bir daha yemem demek ki zararı cok
Eldgrn 09Tugba_0909 valla canım 8+6 yım ben yiyorum yeşilliğini yıkıyorum öyle durum yapıyorum kendime zaten etsiz zararı olmaz ama yeşillik iyi yıkanmalı
haklisinesracim 09Tugba_0909 Kendiniz yapın disaridakiler etsiz ama bildiğim kadarıyla yumurta ve bulyon kullanıyorlar (emin degilim sadece öyle duydum). Bunlar gebelikte zararlı iyi pişmemiş yumurta ve bulyon zaten safi zarar. O yüzden çok güzel tarifler var yapabilirsiniz evde
09Tugba_0909 Valla heralde doğum yapana kadar burda bin tane soru sorucz çünkü insan hamilelikte çok farklı duygulara sahip birşeyler duyduk mu direk korku sarıyor inşallah hayırlısıyla atlatırız 🤲🌺
Sehrbnon122 09Tugba_0909 valla benim yaptığım çiğ köfte de et tadı alamazsın cok güzel yoğururum cok güzel yaparım hazır hiç yemedim bilmiyorum ama bence kendin yap hazır alma yani yumurtalı yapsan cok güzel ben suan hamileyim diye yumurtalı yapıyorum yiyorum etsiz yemiyorum yani
_edakrsu22 09Tugba_0909 erken başladı ama kişiden kişiye değişir birde normalde mide rahatsızlığı olan biriyim ondanda galiba
Mervedez159 09Tugba_0909 gerçek çiğ kofte zararlı yanı çiğ kıymayla yapılan normal ziyafettee falan çiğ bişey oldugunu dusunmuyorum ben yıyıorum yanı
09Tugba_0909 _edakrsu22 benimde kız ben 20+4 haftalığım çok nadiren oluyor olabilir canım mide rahatsızlığın varsa ondan kaynaklı da olabilir
09Tugba_0909 Elifakkara burda herkes etsiz zararlı değil demiş o zaman bende gönül rahatlığıyla yiyebilirim 🥰🥰