Nskyhn Kayrafeyza gerçek tuz kullanıyorum. Tansiyon düşüklüğü yaşadığım için tuzsuz hiçbir şey yiyemiyorum tam tersine tuz dolduruyorum ama ödem olmuyorum gerçek tuz ödem yapmaz. Bı de yarım saat aktifsem yarım saat dinleniyorum eşitlemeye çalışıyorum
Yildizparlak Kayrafeyza benimde ayaklarım çok fazla şişiyor eşimle bir kovaya buz atıp üstünü suyla dolduruyorum ve ayaklarımı içinde yarım.saat kadar tutmaya çalışıyorum.o.sogukluk bütün ayaktaki ödemi alıyor canım.
Nskyhn Kayrafeyza kesinlikle kaya tuzu öneriyorum vücudum hiç ödem toplamiyor maden suyu içiyorum bı de bol su 🙏 28 haftayim sizin haftaniz ileride ama yine de yararı olacağını düşünüyorum ❤️
Gzmslmz Kayrafeyza yesil caya bazilari zararlı diyor bazilari oneriyor bende denemedim en masumu ihlamur gibi🥲
MinnieMouse Kayrafeyza yeşil çay vücuttaki toksinleri atar ve vücut bebeği yabancı algıladığı için yeşil çay riskli canım hamilelikte.
Gizem260 Kayrafeyza 35+4 haftalığım sadece kendimi çok yorarsam ya da yolculuk yaparsam yani uzun süre sarkıtırsam bacaklarımı ayaklarım şişiyo ama sabah uyandığım da geçmiş oluyor
212 Bilekleri hareket ettiriyorum 2 saat üstüne çok durunca şişiyor aynı pozisyonda tutmak yaptığı için biraz oturuyorum biraz kalkıyorum su maden suyu bunlar geçirmedi
minikdmrc Elçin demirel videolarını yapıyorum (eğer hıc yapmadıyssnız son zamanlarda baslamayın dıo hoca) bol su içiyorum çünkü tuzdan vazgeçemiyorum 🥲