Esra33-34 21 haftamda serklaj olup 30 haftayı görürmüyüm diyordum hep🥹 bugün tam 30+0 çok şükür. Şimdi ki hedefim 32 haftayı görmek. Sizler kaç haftalık oldunuz nasıl gidiyor kızlar🌺
Deletedmom73711 Esra33-34 18 hafta civarında oldum ve çok şükür 30+1 olduk canımın içi bebeğimle. Annesini ve babasını hiç üzmeyeceğini ve Allah’ın izniyle vaktinde sağlıkla doğacağına inanıyorum. Rabbim hayırlısıyla ve kolaylıkla 37-38 haftaları görmeyi nasip etsin hepimize❤️
Esra33-34 QUEEN088 21 haftamda 22 mm ile acil serklaja alındım. En son kontrolüm 28 haftamda 29 mm ölçüldü. Şuan kaç oldu bılmıyorum 8 gun sonra kontrolüm var. Bebek büyüdükce baskı artıp dikişe dayancak bebek ama korkma dedi doktorum.
Esra33-34 Deletedmom73711 oh maşallah canım Rabbim yardımcımız olsun zamanlı kucağımıza alalım inşallah. Hepimiz o günleri görücez💜
TeoMom Deletedmom73711 Rahim ağzı kısaldığı içim mi oldunuz yoksa daha önce kaybınız vardı da önlem amaçlı mı
Edakrc Deletedmom73711 amin inşallah rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bizde 12 . Haftada olduk suan 24. Haftaligiz inşallah son haftaları görürüz
Edakrc Esra33-34 nasıl ölçüm yapıyorlar alttan mi muayene oluyoruz doktor serklajlisin alttan bakmaya gerek yok büzgü yapıldı devamlı kurcalamayalim dedi
Aydogdu2 Esra33-34 çok teşekkürler canım çok zor geçti ama sonlara geldik ilk kızım 30+1de doğmuştu hayal gibi geliyor şimdi perşembe dikislerim alınacak
maisiyah_345 17 de oldum şu an 20. Haftamı bitiriyorum ben de sonuna kadar gidip sağlıklı doğum yapacağımıza gönülden inanıyorum. Bence siz de en az 36 yı görürsünüz 😇
Esra33-34 maisiyah_345 hepımiz görelim ilk inancım yoktu gerçekten zaman geçmiyor hala bile ama. 30 u göreyım dıyodum nasip oldu şükür ki devamı da gelir hayırlısı ile🤲🏽
Deletedmom73711 TeoMom Rahim ağzı kısalığım olmuştu canım, acil oldum. Yanlış hatırlamıyorsam 21 ya da 22 mm ile
Esra33-34 Aydogdu2 benımde 25+5 de tek yumurta ıkızlerıme doğum gerçekleşti bir evladım yaşadı suan 4,5 yaşında sağlıklı şükür. Oyuzden cok korktum 30 haftaya gelebılcekmıyım dıye.
TeoMom Deletedmom73711 Ne güzel fark edilmiş canım haftan da gayet iyi inşallah vakitlice sağlıkla doğurursun bebeğini🥰 Ben de ilk bebeğimi 21. Haftada kaybettim anlaşılmadı rahim ağzının kısaldığı şimdi 18. Haftadayım doktorum da direk dikiş atmıyor yarın gideceğim rahim ağzı kısalmadıysa eğer yine atmaz ama bir anda kısalır diye çok korkuyorum 😦
Edakrc Esra33-34 ayy maşallah supanallah çok sevindim bende serklajlıyım 12. Haftada serklaj oldum şimdi 24. Haftaya geldik çok şükür. Bende hep acaba 30 u görür müyüm diyip duruyorum
Esra33-34 Edakrc bende 20li haftalarımda iple çekiyodum acabalarla geçti hep ama bak 30 u görmek nasıp oldu sanada olur içini ferah tut bu günleride atlatıcaz evladımızı kucagımıza alıcaz 🤲🏽
Aydogdu2 Esra33-34 27 oldun mu rahatla canım benimde kızım 30+1de doğdu 4 yaşına girecek 10 gün sonra