Arzu7439 mylittlebabym bence illa tesettürle alakalı olmasına gerek yok. Mesela çanta da güzel bir hediye olabilir. 😊
cahillesohbetikestim Aag06 zamanında eşim kaşmir şal alayım dedi de ben aldırmadıydım gidip bir kenarda ağlayayım bari😅
hayallliiim mylittlebabym kuzum Vakko en iyisi ama tuzlu biraz ama Levidorun da var şalları oda marka
3babymom mylittlebabym güzel bir çanta ile yanına şık bir terlik de olabilr mesela veya kol saati de alabilrsniz
hayallliiim mylittlebabym çantada çok güzel olur mesela eşarbın rengine uyumlu olmayan çantayı ben takmıyorum o yüzden çok çantam var
funnymummy mylittlebabym bence çanta daha şık sosyal medyada felan ekliyseniz birbirinizde tarzına göre alabilirsin küçük hasır çantalar felan da güzel oluyor
hayallliiim mylittlebabym ama şeyede dikkat et ben şal asla kullanmıyorum mesela hep eşarp ona göre de al
Armess_loya Aag06 gold olanından mümkünse 😁malum dimi sen seversin canım cansın 🤣o maviş bebeni de öp yerime geldi gene gözümün önüne iki gözüm çiçeği🧿🧿😂😂
Maviasel mylittlebabym https://www.armalife.com.tr/zincir-askili-kulplu-seffaf-canta_92052_42520 bak ben bu çantanın siyahını aldım hem zarif hemde gösterişli duruyo bilgin olsun
Nsnese mylittlebabym eğer maddi Olarak imkanınız varsa vakkodan monogram veya dama şallardan alabilirsiniz diğerleri biraz kayma yapıyor. Veya arminenin çok tatlı kibar çantaları var onlardan olabilir