Sehrbnon122 mylittlebabym sen 8000 TL harcayacaktın az kalsın valla güvenmiyorum sana gider cok pahalı bisey alırsın el emeği diye hahaha abartmadan al kız sende bi çanta al yeter harcama paranı 😂
Nazendehanim mylittlebabym İpek şal evet kaliteli ama artık takan var mı bilmiyorum , pamuklu sal takıyor herkes ama o da basit kalabilir. Vakkodan şal bakabilirsiniz bütçenize uygunsa biraz pahalılar çünkü ,ya da çanta cüzdan olabilir
mylittlebabym Nazendehanim şal derken hani desenli eşarplar varya onları kastetmiştim djdj o kadar bilmiyorum ki o yüzden yanlış yazdım sanırım
mylittlebabym Nazendehanim çanta yada cüzdanlara bakicam mutlaka iyi fikir. Çünkü şal mi esarp mi düz mü desenli mi sever bilmiyorum
cahillesohbetikestim Aag06 zamanında eşim kaşmir şal alayım dedi de ben aldırmadıydım gidip bir kenarda ağlayayım bari😅
nilsmomy mylittlebabym arminenin eşarp bilmiyorum da şalları çook güzel hele bi kendinden simli serisi var 🤤 serinin ismini bilsem yazardım 😂 neyse bence de arminenal ama sürekli eşarp takıyorsa şal kullanmaz belki, şal takıyorsa eşarpta okur dugunlerde takar farketmez dhhdhs