Sehrbnon122 inşallah selametle kucağına alırsın canım keske insanlar karsisindakiyle empati yapsa anlasa biraz benim eşim de Mardinli mesela ben evlendim daha sene olmadı basladilar çocuğun olmuyor mu falan htta birinde kayinbabamin yanında bu kızı alın bir doktora götürün dediler öyle kotu oldum ki yani biz istemiyorduk sonra ben normal yolla tek yumurta ikizlerine hamile kaldım bu sfer nasil bakacan zor olacak bu tip sorular ben kan tranfuzyondan dolayı ikizlerime 30.hafta ölü dogum yaptım psikolojim alt üst oldu hergun ağlıyordum normal doğum yaptım bu arada doktor kirkin çıktıktan sonra dusunebilirsin tekrar dedi ama o ora dusunmedim çünkü hala onların acısi vardı tabi insanların çenesi durur mu bu sfer de olmuyor mu demeye başladılar ben istemiyorum diyorum inanmıyorlar sonra bir baktim kadınlar toplanmış bana kurşun dokecekler çocuğu olsun bana diyolar neymiş çocukların mezarının üstünden atlayacakmisim 3 kez onların mezarında bulunan kumlardan kafamın arkasindan dokecekmisim bunu yapmadığım için benim çocuğum olmuyormuş şaka gibi Gülsem mi ağlasam mı kendimi hazır hissettiğim anda denedim çok şükür şuan 14 haftalık hamileyim rabbim blir herşeyi ben ona sığınıyorum hep ❤️