Güzel anneler ve anne adayları hepimiz şu hamilelik döneminde cok zorluklar çektik hamile kalabilmek için birçok zorlukla başa çıkan birçok kadın vardır eminim benim gibi. Bugun bende size kendi yaşadıklarımı anlatmak istiyorum belki bazı şuan hamile olmak isteyip olamayan ümitsizliğe kapılan kadına bi umutta benden gelir beni tanıyan postlardan görenler muhakkak vardır ben 20 yaşındayım 17 yasında evlendim ve 1 yıl zaten cocuk falan istemedim 18 de artık korunmayı bıraktık eşimle 5 ay oldu yok adetleri 5 gün 10 gün gecikiyor ama bebek falan yok 1 yıl oldu yine yok tabi bu sırada benim gitmediğim hastane yok size yemin olsun en az 50 bin TL su hastaneler git gel ilaç al falan çok yıprandım gittiğim bütün doktorlar biseyin yok diyorlar küçük kistler var diyordu ama hiçbiri sen polikistik oversin sen demedi 2 yıl oldu yine cocuk olmadı bu sürede 2 defa rahim filmi çektirdim histerskobi(rahim temizleme ameliyatı) oldum bissürü tedavi 19 yasına geldim ve urfalıyım ben urfada yasıyorum bu yöreleri bilen vardır ben hem oluyordum hem de hastanelere gidip geliyordum psikolojim hepten bozuldu cevremdeki herkes neden cocugun yok bu hastaneye git su hastaneye git falan demesinden bıkmıştm artık geceleri gizli gizli ağlamaktan bunalmıştım benden sonra evlenen 36 yasında eltim var gecen sene evlendi ve geldiği gibi beni kıskanmaya basladı sürekli nispet yapar gibi laf sokmalar senin cocugun olmaz gibi konusmalar neyse 3 ay sonra o hamile kaldı ve bana gülerek nispetler yapıyordu ben onun yüzünden cok agladım Rabbime yalvarıyorum resmen ve ağladığım dua ettiğim gecenin sabahı öğrendim ki kendisi düşük yapmış ve ben Allah’ıma döndüm dedim ki senin de zoruna gitti sesimi duyuyorsun ama bu olaylardan sonra yine akıllanmadı bana laf sokmaları bitmedi ben bu sürede artık yaşımı falan bıraktım 19 yas dinlemedim tv tüp bebek uzmanı hakan çoksüer hocamı gördüm eşimi ikna ettim ve gittim iyi ki de gitmişim ilk muyane de polikistik over oldugumu ve ameliyat yada tüp bebek olmamı söyledi bende artık dayanamadım tüp bebek istiyorum dedim ne olursa olsun beklemekten sıkıldım insanların densiz konusmalarından bunalmıştım ve eşimi ailemi ikna ettim tedaviye başladım diyarbakırdaydı doktorum ve 10 günde bir ilacları yiyip kontrole gidip geliyordum bu sürede benim eltim tekrar hamileydi ve erkek cocugu olacaktı kaynanamla Birgün tartışmasına şahit oldum hiç unutmadım ve unutmayacam da kaynanam beni seviyor üstüme titriyor diye onunla tartısırken sürekli beni hedef gösteriyordu kaynanama ben sana erkek torun vericem bazıları gibi 30 50 bin TL harcamıyorum kendime kendiliğinden oldu dedi ben o an yıkıldım resmen ve dualar ettim Allah’ıma yalvardım her gece ve Rabbim sesimi duydu yumurtalarım toplandı 16 tane 5 tane 1 kalite 5 gün embriyosu oluştu 2 tanesini transfer etti doktorum ve 3 tanesini dondurdu ve cok şükür ilk denemede suan 19+1 haftalık ikizlerime hamileyim ben 1 isterken Rabbim 2 nasip etti o yüzden asla pes etmeyin kızlar asla ben bu yaşımda bu kadar sey yasadım Rabbim sesimi duydu sizinde duyar lütfen umudunuzu kesmeyin size düşman olanları sevindirmeyin sizi seviyormuş gibi yapanlara asla inanmayın hepinizi seviyorum güzel anneler ♥️😘