yenihamileyiz KeremikoBayky bebeğe zarar veriyor diye duyduğum için kafaya taktım ve korktum ister istemez ama benim ve bebeğimin sağlığı için gereken şey buysa yaptırmam gerekiyor, teşekkürler
Pijamaskeliler yenihamileyiz alttan muayne oluyorum benim doktor 12 ye kadar aşağıdan bakıyor 11 haftaya geldim yarın kontrol var aşağıdan herşey belli oluyor 5.haftada kanama oldu pihtili açılden dogumhaneye çıkardılar doğum catalanida çıktım iki türlü bakti pıhtı geldi dedim die sert bisey soktu sonra da ultrasonla baktı ben alıştım yani zararlı olsa bile bile bakmazlar
yenihamileyiz Pijamaskeliler Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi🤲🏻 teşekkür ederim ☺️
Yagmurrr98 yenihamileyiz Alttan bakılınca bişey olmuyor lütfen şu düşünceden çıkın bebeğine bişey olacak diye korkuyorsun anlıyorum seni ama böyle yapma
yenihamileyiz Yagmurrr98 dediğim gibi ilk hamileliğim olduğu için hep etraftan bilgi almaya çalıştım, onlar da yok yaptırma vs diyince ister istemez korktum 🤷🏻♀️
zeynepkk yenihamileyiz ben 5 haftalıkken gittim alttan bakıldı ama hiç acı ağrı bile olmadı. Kendimi kasmadığım içindir belki de. Smear testi alınırken de kasmıyorum acımıyor mesela hatta smeat testi daha ağrılı bence 🥰 hiç korkmana gerek yok zaten ekranda bebişin kesesini görünce acı ağrı kalmıyor ki🧡
yenihamileyiz zeynepkk doktora gittim geldim ama bana göstermedi, kafanı duvara dön dedi😞 ayrıca bana smear testi de yapmadı 🤷🏻♀️
MeriHera yenihamileyiz hiiiç korkma hiç hissetmiyorsun bile. Kaba bir örnek gibi gelebilir ama eşinle beraber oluyorsun onun penisi girerken hissedersin ama alttan ultrasonla bakınca onu hissetmezsin küçük bişey yani demem o ki seks yapan insan korkmasın bundan bilmediğimiz bir şey değil
yenihamileyiz MeriHera ya bebeğe zararlı diyenler olduğu için panik yaptım da geçti o paniğim teşekkür ederim ☺️
MeriHera yenihamileyiz yok kız bebeğe zararı olsa yaparlar mı, bebişler ufak diye yapıyorlar ilk etapta alttan muayeneyi hatta bebiş bile olmadıkları için net gebekilik varmı diye yapıyorlar. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Babyaksu 14.haftadayım henüz hiç alttan muayene yapmadı doktorum gebelik önces muayeneye gittiğimde rahim kontrolü için alttan muayene yapılmıştı korkutulduğu gibi değil hissetmiyorsun bile. 😊
Misilefe yenihamileyiz 8 haftadan önce kontrole gitme bence kese vs görünmez alttan muayene de saçma geliyor bana aceleye gerek yok
TeoMom yenihamileyiz Vajinal ultrasondan korkuyorsan canım blraz daha bekle beta 3binin üstündeyse karından da gözüküyor ama bence de korkulacak bir şey yok ben 18. Haftamdayım her gittiğimde vajinal muayene de yapılıyor ve hiçbir sıkıntısı yok ilk muayenede kese gözükür sonra bebek ve kalp atışı için gidersiniz kalp atışı duyulduğu zaman doktorunuz kan testi ister