Aysktr Diş ağrısı için çözümü olan az da olsa ağrı hafifletebilen önerilerinize ihtiyacım var aynı zamanda aft da çıktı yardım edin lütfen ne yapmam lazım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz çok zordayım hiçbirşey yiyemiyorum 9+6dayız bebisimle doktor randevumuza daha çok var diş bakımımıda yapıyorum ama neden böyle oluyor bilmiyorum 😞
Byy34 Aysktr sağ eliniz de baş ve işaret parmağınızın arasını ovalayın biraaz olsa da rahatlayacaktır
iremby Aysktr bende de bir ara aft cikmisti 2 tane birden cok aciyordu gercekten tuz ve limon bastim 2 -3 gune gecti
Babies16 Aysktr disciye gidin bence artik hamilelerin kullandigi amtibiotiklerden veriyorlar.aft icinde karbonat iyi geliuor kulak pamugunu islatip katbonata batrip afta surebilirsiniz gunde 5 10 sefer yapabilirsinz
Aysktr ZeynepCeylan gece denedim gargara yerine bir parça pamuk yardımıyla üzerine baskı yaptım hafif biraz yaktı fakat en azından rahat uyuyabildim 🙏🏻 Yüzüm gülüyo artık az çok yine var tabi dişim hassas aft acıyor ama hafifledi 🤗
Aysktr Allahım yeterki işe yarasın çok çok dua edicem hepinize çok zora düştüm inşallah işe yarar denicem hepsini çok teşekkür ederim çok sağolun 🙏🏻
Renur Aysktr sakın karanfili denemeyin karanfil düşüklere sebeb olabiliyor lütfen araştırıp yapın hamilesiniz ve en önemli haftalardasınız
Prensesimi-beklerken Aysktr karanfil diş ağrısını rahatlatıyor.geçen bir yerde karanfil yağını pamuğa damlatıp diş üzerinde beklettiğini yazmıştı bir bayan oda iyi gelmiş.geçmis olsun
Aysktr Vildan61 sarımsak ve sirke karısımı söylendi birde tam tarifini henüz almadım birazdan öğrenicem kesin çözüm önce uyusturup ağrıyı ortadan kaldırıyormuş diye duydum ama sizin yazdığınız önerileride şimdi yapıcam inşallah kurtulcam bu eziyetten çok sağolun
Agg0207 Hormonlardan dolayı oluyor canım bir çok hamile diş sorunu yaşayabiliyor ben çok fazla agri çektim bu dişlerden 5. Ve 13. Haftalarda oldu hep antibiyotik kullandım hep
Aysktr Agg0207 doktor verdi değil mi bir sorun rahatsızlığın oldu mu bende gittiğimde istesem acaba nasıl olur her ihtimale karşı sürekli olacak mı böyle diye düşünüyorum herkes diş ağrısından şikayetçi 😒
Aysktr Babies16 aft için bugün acildeydim evet aynen dediğiniz gibi karbonat önerdi benim aksiliğim iç yanağımda veyahut diş etimde değil dilimde çıkması konusamıyorum bile bu sebepten nasıl hemen geçer acaba diye burdan sizden destek alıyım dedim
Yaseminelifali Aysktr öncelikle Allah şifa versin. Afta en iyi gelen şey karadut şurubu hele orjinal olursa en fazla iki güne geçer
Babies16 Aysktr ozaman eczanelerde cok etkili losyonlar varmis adini bilmiyrmda sorarsanz verirler.zaten yutulmadigi icin sorun olmaz bence oyle yapin
Yaseminelifali Aysktr internette organik ürün satan sitelerde de mevcuttur yada oturduğunuz yerde doğal ürünler satan mağazalarda da mutlaka vardır babama uyguladık bir çay kaşığı ağzına al yutmadan ağzında ileri geri gezdir ve yut yada çıkar sana kalmış