Kaleboynutuba Benim son 98 gün nasıl geçicekten çok o kadar işe bu kadar zamn yeticekmi dşye düşünmeden edemiyorum ama bi an önce kızıma kavuşmak istiyorum 🥺🥺🤗sizde durumlar ne
serap_bayram Kaleboynutuba Canım o zaman o kadar hızlı geçiyor ki asıl son günler çok çabuk geçmiyor 40+5 teyim ne zaman doğurucam diye bakıyorum🤗
Halideoltn serap_bayram benim de son yedi günüm kaldı sizi görünce daha çok beklerim diye düşünmedim değil 😁😁
Ozlm0916 Kaleboynutuba son 3 gün 😒 düne kadar bişeyim yoktu ya bugün bogaz agrısı burun tıkanıklığı ses gitmesiyle uyandım bu saat oldu uyuyamadımda bogazımda kaşınıyor tamda zamanıydı 😪😪
Lahinnn Ozlm0916 gecmıs olsun korona testi yaptırın aynı belırtıler arkadaşım da da vardı o korona cıktı
TulayAydin Ozlm0916 bende aynı 39 haftaligin her yerin agriyo yatiyorum bogazin falan dogurursak yandık
Rukiyeoz Ipeksari57 benımde uygulamaya gore 35 gun ama ılk oglum uygulamadakı tarihten 2 hafta falan once doğmuştu sızın son adet tarıhı nedır acaba
Osman123 gulay2512 benimde yirmi bir haftadır kötüyüm bel kaşık ağrısı bacağa kramp gitmeler 38 bitsinde hayırlısıyla 39 da sezeryana gidiyim
Luliveannesi Son 20 dün pijamam hafif ıslanmıştı hafif kanliydi bekliyoruzzzzz ciğer geliştirici vurulduk