Kaleboynutuba Kızlar 26 haftalık hamileyim bebişimi severken ona dokunuyorum acaba canı yanıyomudur yada zararlı mıdır çünkü baya elime sert sert değiyo çok bastırmıyorım bile bazen hemşireler yada bilgisi olan yazarmısonız
Hatice3558 Kaleboynutuba Tabi ki sorun olmaz ama ben başkasının doğumuna gittiğim için bana karnını okşama sadece elini koy okşamak erken doğum yapabilir dedi orada ki hemşire ama 40. Haftam dolmasına rağmen doğurmadım daha 😂
superstar_00 Kaleboynutuba Bebek kesenin içinde, kesenin içindeki amniyon sıvısı da onu koruyor okşamakla herhangi bir zarar vermezsiniz.
Yaseminf Kaleboynutuba oncelikle bebegin kese içerisinde ve onu darbelerden koruyacak bir sıvı icerisinde sorduğun soru bi çok insana zekanla dalga geçme istegi uyandirmis muhtemelen kendi sosyal çevrelerinde onları asagiladiklari için buraya girip başkalarını aşağılayarak tatmin olan tipler bebeğine sevgini vermeye devam et bravo. anne karnında sevgini göster ki burada seninle dalga geçen insanlar gibi kibir ve nefret dolu olmasınlar
Mesudesrds Kaleboynutuba parmak ucunla dokunuyorsun Bi sıkıntı yok canım başka neyle dokunacaksın ki bende 23 haftaligim bazen elimin altında sürtünme gibi yapıyor Bi ara totosu denk geldi sanırım avucumun içine top gibiydi çünkü 😀😀
Kaleboynutuba Hatice3558 kısmet rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bene korkuyorum annem falanda dokunma diyo ama napim kızımı çok seviyom o beni tekmlerken elimşe de hissetmek istiyorm
Hatice3558 Kaleboynutuba Sen seviyorsun diye tekme atıyordur annesini hissediyor hiç kıpırdamıyor olsa bile elimi koyunca hemen tekme atıyor konuşunca tepki veriyor sevmekte ne varmış valla benim 9 ayım elim karnımda gezdim hep sevdim hiçte bir sorun olmadı ☺️ Hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım inşallah 🙏
Nurcantas65 33 haftadayim haraket etmeyince çomak sokasim geliyor göbek deliğinden 😂 olmaz bişi merak etme
Sevinc72 Nurcantas65 bende 34 haftalığım hareket etmeyince gıdıklıyorum minik minik masaj bile yapıyorum karnıma ne demek dokunmamak 😂
Gulays Nurcantas65 al işte aynı ben bir ruh 🖤🖤😂😂yeminle kipirdamayinca desip bakıp geri kapatasim geliyor
Kaleboynutuba Hatice3558 iyiki varsın ya vallahi sinirlerim bozulmuştu yorumları okuyunca iyi insanlar iyiki varsınız 😘🖤🖤
Hatice3558 Padfoot Bencede olmaz orada ki hemşire bana öyle söyledi elimi karnımda görünce okşama felan dedi tabi ki dinlemedim ve 40. Haftam doldu erken doğsa ben doğururdum ama görüyorsunuz şov yapıyoruz 50. Haftayı bekliyoruz 😂
Yaseminf Karabiber senin doğuracağından ne beklemek lazım insanların doğmamış çocuklarına böyle konuşma hakkını kim veriyor ki size gayet normal bisey sormuş ilk bebeği muhtemelen herkes tip fakültesi bitirmiş gibi herseyi bilmek zorunda mı zarar veriyor muyum acaba diye sormuş bence onu bile soracak kadar merhametli bir anne olacak
Kaleboynutuba Yaseminf gerçekten çok teşekkür ederim benim endişemi anlayışla karşıladığınız için evet ilk bebeğim ve iyiki varsınız heptw iyi kalın burası kendini çok bilmiş sanan cahillerle doldmuş yazık bide benle dalga geçiyorlar daha ince düşünmeyi bile öğrenememişler çok yazık
Kaleboynutuba Yaseminf gerçekten allah razı olsun teşekkür ederim sorsan hepsi medeni insan sanar kendini kimse kendinşn farkında değil malesef 🤷♀️
Kaleboynutuba Mesudesrds başıdır bende başından korkuyorum zaten henüz kemikleşmediği için rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Derya_gumus Karabiber yorumlari okurken şu sizin yorumunuzu keşke hic görüp okumasaydım dedim sizin gibi olup başkasini kıracak şekilde yazmicam ama bence cok normal endise ettigi bir durumu burdaki insanlarla paylaşan bir kadına boyle cvp yazan birinin zeka ve insanlık seviyesi dusunduruyo insanı 🤔
Kaleboynutuba Derya_gumus gerçekten çok haklısınız analyışınız için teşekkürler güya hepsi çok akıllı kalpleri bile yok
Canpolat Kaleboynutuba ben mıncıklıyorum bile Babası da haşin seviyor 😀 sarılıyor kafasını üstüne koyuyor göbeğimin hiçbirşey olmaz ya 😀 karnımda çıkarıp götünü ısırasım geliyor benim 😀