tarcinnnn minomino sezaryen oldum hastanede hasta bezi verdiler onu kullandım, eve gelince de depend kullandım 1 hafta çok rahat ettim hiç bir yere sızdı etti derdi yok zaten dikişleri kapatıyorlar değmiyor 🙏🏽 Sonrasında da pede geçtim
mirage333 minomino ben depend almistim. Bazi doktorlar sezeryanda depend alani kapatiyor diye izin vermeyebiliyor dediler. Lohusa pedide aldim sonra. Ikisinide koydum :)
Ziynet4459 Asyao kilot şeklinde ped hasta bezi gibi bir pakette 9 tane var ve bedene göre kullanabiliyorsunuz hasta bezi poşet gibi biraz rahatsız edebilir onun yerine depend kullanıyorlar
ikkrk91 birmelekannesi0 bende M ve L arasında kaldim. Siparis vericektim oylece sepette bekletiyorum. Daha 8 haftam var ozamana kadar illaki kilo alirim galiba dediginiz gibi L olur bana . Teşekkür ederimm 🙏🏻💕
Obirgebe iremsmrz22_ dikişleriniz zaten kaplı olmuyormu bn 2 sezeryan yaptım sargı beziyle kaplı ve bantlı oluyor bnmkiler
iremsmrz22_ Obirgebe yok benim hastaneden çıkarken çıkardılar bantları sadece banyoya girerken 1 hafta sardım banyodan çıkarken kapattım
asraca minomino sezeryan ise kesinlikle depent / kanamam çok azdı vs kaldı bile yani 9 lu pakette 3 tane felan
Mervekara53 minomino kullanmadım daha bilmiyorum ama yazın sezeryan sogum yapıcaksanı depend almayın dıyolar dikişin olsugu yer nemli kalmaması gerekıyomus depende terleme yapıyoms dıye duydum o yuzden lohusa pedi aldım
Gny18 Deletedmom_7 yok canım tam yetti 15 gun kanamam oldu. Doğumdan bi kaç gun sonra azaldı hatta depent 2 3 tane de arttı sonra normal pede geçtim.
MervenurSevim Ben normal doğum yaptığımda kullanmıştım baya rahattı. O zaman 80 kilo ile doğuma gittim ve M beden kullanmıştım.
Degisken89 2 paket depend bitirdim.ama benim suyum geliyordu o yüzden ,normalde 1 paket yeter.70 kiloya kadar m beden olur.
edis22 minomino ben ilk 3 gun kulotlu bez kullandim cun kanama cok oluyor ped yetersiz kalir. Ondam sonraki gunlerde lohusa pedi kullandim simdi 19 gunluguz normal ped kullaniyorum artik cun kanama cok azalmis