Hulyarecep Gizemre19 cok şükür ama sen yinede ihmal etme adet kanaması gibi kanama normal mi Bilmiyorjm ama tedbirini al sen Yine de çanım
Gizemre19 Hulyarecep çok saol 😘 bira daha bekleyim suyum gelmezse kanamada devam ederse giderim hastaneye
deletedmom6295 Gizemre19 plesenta ayrılmış olabilir bu da bebeğin hayatını riske sokar benzer bir post okumuştum burda saniyelerle hem kendinin hem bebeğinin hayatını kurtardığını anlatıyordu o annemiz. panik yapmayın hemen doktorunuzu arayın ve ambulans çağırın derim ben
volcan Bencede acillll hemen hastaneye git canım kanama görüyorsun. Normal değil plasentanla ilgili sıkıntı olabilir. Buda hemen Doğumun hemen yapılmasını gerektirir. Niçin evde bekleyip zaman kaybediyorsun. En azından doktorunu ara bari
mucizem61 git doktora cnm ne kendini ne bebegini riske atma zamanında dolmuş zaten rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder insallah
Gizemre19 mucizem61 gidicem de bebek çok hareketli bişeyler yediğimde fln hareket ediyo sürekli o yüzden bekliyorum belki su gelir diye kanama da durdu biraz
deletedmom6295 Gizemre19 suyunuz evde patlamayadabilir bunu bilemezsiniz. bazı annelerin suyunu ebe veya doktor patlatıyor Allah aşkına beklemeyin hastaneye gidin