crazymommy Kızlar doktor muhtemelen daha yeni yerleşiyor kanamanda o yüzden dedi. Regli günün daha geçmemiş , geçince kan ver dedi. Hiçbişey anlamadım şuan hamilemiyim değil miyim 🙄
Eldgrn crazymommy bekle canım 2 gün sonra tekrar ver yeni yerleşiyordur ondan kana yeni geçmiştir tam sınırda kalmış inşallah 2 gün sonra yükselir sen kendine dikkat et bol bol yat dinlen
TeoMom Yagmurrr98 5 ve üzeri pozitif sayılıyor canım tam sınırdasın 2 gün sonra tekrar kan ver kesinleşir 🥰
Yagmurrr98 crazymommy Tamam zaten kanda adete iki gün kala artış gösteriyor varsa iki gün sonra pozitif bı rakam görürsun
whitemoon crazymommy regl olursan olmayadabilir tabi ama yerleşme kanamsını regl de zannedebilirsin her türlü 2 gün sonra kan ver düşme olursa yok demektirr
Vera09 crazymommy yani çok arada bi değer çok az çünkü kimyasal da olabilir fazla artış olmadan bu u bilemeyiz. Ama benim adetime 6gün kala beta 2.6 ydı negaitf dediler adetim 4gün gecikince 2200 olmuştu
Vera09 crazymommy bilmiyorumki🙈 normalde iki günde iki kat artması gerek evet ama çok erken yaptığım için büyük ihtimal daha tam oluşmamıştı ve çıkmadı kanda
haticenurrr adeti beklemeden testler yapmak bu yüzden hiç iyi degil iste simdi günler gecmek bilmez devamlı bu düşünülür vs :( insallah saglıkla artsın🙏🏻
2prensesannesiiii crazymommy geçen ay bende 4.9 la öğrenmiştim yani benim sağlıksız oldu herkeste öyle olacak diye bi kaide yok perşembe 2 katı artmış olur inşallah 🙏🏻 🥰
Busegul01 crazymommy zamanda geçmek bilmez şimdi yarın kan sonucunu bekliyoruz :) İnşAllah Allahım gönlüne göre versin Hayırlısıyla mutlu haberi alırsın 🤲🥰