_BSE_ Hemdemmm 39+1′iz. Artık hiçbir şeye dikkat etmiyorum biran önce doğsun diye her şeyi yapıyorum 😅😅
Deletedmom52620 Hemdemmm 24. haftadayız çok dikkat ettiğim birşey yok ağır kaldırmıyorum fazla hareket etmiyorum sadece bu kadar yeme içme olarak istediğimi yiyip içiyorum rahim açılması sağlayacak şeyleri de az tüketiyorum ahım şahım bir dikkat ettiğim yok.
Sumeyyeabdi Hemdemmm 19 haftalik hamileyim daha cinsiyeti bilmiyoruz bebisin yarın inşallah ogrenecez ağir kaldırmamaya dikkat ediyorum sadece bulantimda olmadi canim hep tuzlu çekiyor 😂
Eldgrn Hemdemmm 8+5 çok bişeye dikkat etmiyorum yani ediyorum da sadece daha hassas davranıyorum iş yaparken
Minikbiranneem 9+6 yız bugün pek bisey yiyemiyorum midem iyiken elimden geldiğince yemeye calisiyorum onun dışında ağır kaldirmiyorum
Pearl123 Haftamız bitiyo. Ne yapmam gerekiyo neye dikkat etmem gerekiyo hiç bilmiyorum çok acemiyim ilk hamileliğim 🥲🥲
Hemdemmm Sumeyyeabdi ben yeni gebeyim aslında ama benimde canım tuzlu şeyler çekiyor 😁 turşu limonlu salata filan
Minikbiranneem Hemdemmm halim yok ki doğru düzgün eşim sağolsun çok yardımcı oluyo süpürme silme falan yapıyorum ama mutfakta pek zaman geciremiyorum
Deletedmom52620 Hemdemmm internette yazıyor canım bende oradan bakıyorum bilmediğim birşeyler olursa ederse diye kanamalarım olduğu için öyle bakıyorum sadece
Sumeyyeabdi Hemdemmm evet bu aralar tatli ağlayan kek yaptım aksam canim istemedi yemedim tuzlu şeyler aynn turşu bende cok severim hep yedim😀
Peelinn Hemdemmm 20+3 . Her zaman sağlıklı yaşamaya çalışan biriydim, ekstra bişey yapmıyorum beslenme ve rutin hayatımda. Vitaminleri falan düzenli kullanmaya özen gösteriyorum o kadar. Kafam rahat, gebelik rahat 🤣
Sehrbnon122 Hemdemmm 19 haftalık olduk ikizlerimle mide bulantım iştahsızlığım yavas yavas geçmeye başladı meyve tüketiyorum bol bol su içiyorum ve kahve çay kola yağlı tuzlu seylerden uzak duruyorum ev işlerini falan yapmaya eşim izin vermiyor zaten kendisi yapıyor haha öyle yani dikkat ediyorum
Talihimyokbahtimkara Hemdemmm 8+5im ağır kaldırmıyorum yükseğe uzanmıyorum yasaklı yiyecek içecekler tüketmiyorum. Gerçi pek yerimden kalkamıyorum başımı pek kaldıramıyorum otomatikman herşeye dikkat etmiş oluyorum 😅