ayseak_0342 Kızlar kaç haftaliksiniz görüşleriniz çıktı mı ne durumda ben 17 haftalık hamileyim daha çıkmadı fotoğraf o yüzden yüklemiyorum🤷♀️
Portakalcicegi Sehrbnon122 ayy yine göremiyorum yaaa 😃 senin göbişi görmek bana nasip olmayacak 😃 bende 16 ya gireceğim yarından sonra ☺️ 16-17 haftalarda da var mıydı göbeğin
afroditt Sehrbnon122 https://www.hizliresim.com/ptszkqz aynı haftadayiz ikizlerimle 19 haftalık olduk😍
Portakalcicegi Sehrbnon122 benim bu haftada da var biraz göbeğim ama erken gibi geliyor senin nasıldii, ikiz yaa ondan erken çıkmış olabilir mi ki
Fatoskty Sevgiiss merhaba benimde göbeğim böyle 27. Haftama girdim ama alt göbeğim halen daha sarkık göbek deliğimden aşağı kısmı yani yukarısı top gibi yuvarlak neden acaba kilolu olduğum için mi?
Tugbashn Bugun hastaneye gittim bi teyze cinsiyet icinmi geldin dedi nts icin gitmistim 36. hafta nerde saklaniyo bu kiz bilmiyorum disardan cok kucuk duruyo😊
Beyzanur_ozdemir Tugbashn aha valla benimde öyle 32 hafta olduk dha cok küçük karnım aslında dha iyi görünmemesi 😌
Ogretmenanneyim Feyza-nur denedim ama olmuyor uygulamada mi bi problem var 3 gündür açamıyorum fotogarflari
Muziklipasta Fatoskty bebek yukarda olduğu içindir aşağıya indikçe yukarısı yumuşayıp aşağısı sertleşecek 35 olduk biz öyle ilerliyor süreç hatta bazen annecim yeter artık gerinme diye seslendiğim bile oluyor 🤭
Fatoskty Sevgiiss yok sizinki yuvarlak benimde yuvarlak ama alt kısmı sarkık 🤦🏻♀️ 85le hamile kaldım şuan 92 kiloyum
Sevgiiss Fatoskty bilmiyorum neden öyle olur alt tarafıda gergin duruyor benim. Ama kafanıza takmayın hamilelikten sonra düzelir 🌸