Deletedmom637373 tezecikanne Oohh daim olsun, aman aman şeytan kulağına kurşun, nazar değmesin. Benim de öyle olsun Allah’ım lütfeeeen 🤲🏻☺️😂😂
Deletedmom637373 Benjaminannesi Beni de düşürmeye kalktılar da çabuk ayıktım Allah’tan 😂😂😂 şerbetler, tahin pekmezler falan. Durun dedim, yeter ! 🙅♀️ Hormonlar normale dönünce, iradem gebelik öncesi hükmünü devam ettirdi. Çok da rahat verdim, yemeyerek 😂😂
Deletedmom637373 Melekxcc Her akşam aynı soruyu ayna karşısında sorup, bir de aynadaki yansımama tükürüyorum 😂😂😂 10 kilo ne davar diye 😂😂😂
Melekxcc Deletedmom637373 bende 6 ay boyunca hiç almadım 7. Ayda 5 kilo almıştım ama sonra durdurdum kendimi 37.haftadaya girdik şükür 12 kilo ile tamamlayacam hayırlısıylan . Sende biraz daha dikkat edersen normal bir şekilde alırsın daha sağlıklı olur ☺️
Deletedmom637373 Benjaminannesi normal yiyip içiyorum canım, zaten emdiği için ekstra gidiyor kilolar, hareketlilik, uykusuzluk galan kalmıyor bende kilo 😂😂
Deletedmom637373 Melekxcc mükemmelsin vallahi, tam istediğim gebelik planlaması 😂😂 Bana da nasip olsun dua eder misin 🤲🏻😘❤️
Deletedmom637373 Benjaminannesi valla aşkım şimdi bilir kişi gibi konuşmak istemem. Benim tüm şişlikler, ödemler indi gitti. Normal mi değil mi doktora sormak lazım
Sinem94 İlk gebeliğimde 25 kilo aldım 9 kilosu doğumdan sonra gitmişti ikincide kontrollü olmayı düşünüyorum 😊