Obirgebe Kubra_miray_szr seninle haftamız aynı protein agırlıklı beslen dedi dr um bizim bebiş 2 haftadır kilo almıyordu bakalım bu hafta çarşamba gideceğim 1 haftayı yakma 2 haftaya kadar normal dedi dr um azda alıyorsa sorun yapma gelişimi durmadıgı sürece sıkıntı yok
112268 Beyzossb Beyzossb sana şöyle söyleyim muzu düzenli her gün yersen kabız yapmıyor emin olun bir ay her gün bir adet yiyin çok faydalı bebise ben de çok kabızım normalde ama düzenli muz bağırsak düzenliyor
Kubra_miray_szr 112268 birazdan gidip 1 kasa alacağım yoksa üzüntü geçmez 😁hergun yiyeceğim 3 hafta sonra nst var doğumda yanaştı
Obirgebe Kubra_miray_szr bizimde 29 da 1400 dı 30 da yine 1400 bizimde bi hafta baş çevresi geri çarşamba 31 tam bakalam almış mı
Bhr_27 Kubra_miray_szr canım bende 30 haftalık oldim geçen kontrole gittim benim bebekte boyu uzun gayet iyi bel çevresi zayıf dedi ilaç verdi decavita ve gynferom kullanıyorum ayrıca doktor bol bol et balık yememi önerdi yiyorum çok mecburum endişelenmene gerek yok kilosu son haftalarda olur
Kubra_miray_szr Bhr_27 benim.bebiste öyle katın çevresi zayıf doktor kaç şey saydı ye diye inşallah yoluna girer
cileklicookie Kubra_miray_szr valla burada dün bi postta daha 22 ve 24. Haftalarda 1.5 kilo bebek görünce simdi 31 haftaya göre az derim ama benim ne dedigimin hic önemi yok tabiki doktorda bitiyor is o ne dedi acaba ? 2 hafta geride olmadigi surece sikinti yok diye biliyorum. Yinede günlük 2 yumurta süt yogurt kefir muz kasar ceviz teorisine devam edin
Kubra_miray_szr cileklicookie aynen canım benim haftada olanlar 2 üzeri doktor sıkıntı yok dedi ama bebeğin karin bölgesi baya zayıf sadece boyu uzun işte çok üzüldüm😞 ama toparlar dedi sizin dediklerinizi saydı ye diye ınslalah düzelir
Elifakkara Kubra_miray_szr hiç üzülüp dert etme benim bebeğim 30+4’te 1.453 kg geride dedi 4 gün bugün gittim 32+3 haftasıyla uyumlu çok şükür sen sadece beslenmene bak topluyor kendini bebek.
vesilece Kubra_miray_szr 32 haftalığım canım 1800 dedi ama kafası büyükmüş benimde 🤦🏻♀️ Dua edecez yapacak bi şey yok 🥰
Kubra_miray_szr vesilece ınslalah benimkide düzelir karın bolgesi dedi Zayıf ben herseyde yiyorum yine işe yaramıyor 🤗🤗
Kubra_miray_szr Obirgebe senin yine haftaya göre iyidir 3 hafta sonra tekrar gideceğim nst bağlayacak doktor
Sinemurey Bende 31 haftalığım 1.800 gr boy 40cm dedi bir hafta ilerden gidiyor iri bebek tombiş dedi ( maşallah) anlamadım meyve tatlı azalt bu gidişle normal doğum olmaz dedi
Obirgebe Sinemurey senin dr tam bizlikmşş😂 bizim haftamızda 2 küsür diyenler var özellikle kadn bebeğin kilosu küçük diye soruyo bazılarıda bnmki 2 yi geçti nasıl sizce diye soruyor 😅