Kubra_miray_szr Yeni kontrolden geldim 31+0 haftaligim 1 buçuk kilo felan dedi bebeğin kilosu karin çevresi zayıfmış 1 hafta geriden geliyorsadece boyu baya uzun sizce normal mi ne yapmam lazım kilo alması için 😞 çok üzüldüm bu duruma doğumda az kaldı
4141 Kubra_miray_szr merak etmeyin son ayda alıyor bütün kiloyu toparlayacaktir doğuma kadar dert etmeyin
benimmdunyamm Kubra_miray_szr 31+3 de benimki de 1750 di sanırım 1750 olduğu halde bir hafta geriden geliyor karın çevresi
Beyzossb Kubra_miray_szr ceviz muz ve kaşar peyniri iyi diyorlar ben her gün yemeğe çalışıyorum muz hariç , Zaten kabızım muz yetsem nolur bilmem diye diğerlerini yiyorum
Kubra_miray_szr Ormanmeyveli dedi cok zayif değil 1 hafta geriden geliyor sadece karin çevresi az zayıf felan boyu uzun ama 1 buçuk kilo çok az😞😞
Kubra_miray_szr benimmdunyamm benimde 31 hafta 1 hafta geriden geliyor bir buçuk kilo dedi karin çevresi zayif çok üzüldüm ya😞Acaba neler kilo yapıyor
Aalleeyynnaa 32 de 1.700 du 34 de gittik 2.5 olmuş yani şimdi kilo alma zamanı zaten stres yapmayın daha zaman var 🌼
Kubra_miray_szr Aalleeyynnaa 3 haftaya kadar nst gireceğim inşallah 2 kilo üstü olur doğuma az kaldı o Yüz den korkuyorum
112268 Beyzossb Beyzossb sana şöyle söyleyim muzu düzenli her gün yersen kabız yapmıyor emin olun bir ay her gün bir adet yiyin çok faydalı bebise ben de çok kabızım normalde ama düzenli muz bağırsak düzenliyor
Dilan_bulut Kubra_miray_szr benim 28 haftalıkken 1 200gramdı şuan 31+3haftalığız bi kaç gün sonra gitcem acaba benimki kaç kilo olmuş merak ettim şuan
Kubra_miray_szr Gizemzden boyunu unuttum sormayı ama dedi baya uzun bebek acaba bebek kilosunu boyamı veriyor
Sultankygsz Kubra_miray_szr benım de zayıftı bebegım hergün sabah çift yumurta yedim gün içinde yoğurt ceviz birde kefir içtim 1 ayda 1 kilo aldı 32 haftada 2200 dü kilosu boyu da 45 baya farkettirdi
Kubra_miray_szr Sultankygsz haslanmis yumurtami yediniz..bende ceviz yiyorum yoğurt ama yumurta yiyemiyorum🙈
4141 Kubra_miray_szr üzülüp stres yapmayın lütfen herşey yolundadır, beslenmenize dikkat edin OMEGA 3 kullanıyor musunuz