tgbyvz95 doğuruyorum galiba altı cm açılmam var 36+5 suni sancıyla dopurablrsn ama evde sancını cekip gelmeni tavsiye ederim diye eve gönderdi cok sancım var
Deletedmom52620 tgbyvz95 6 cm açılmayla doğumhaneye alıp açılma sağlıyorlar nasıl eve gönderdiler aman ilk defa duydum
sherwoodTR tgbyvz95 6 cm açılma çok fazla yalnız. Bi duş alıp yeniden hastanenin yolunu tut bence. Büyük risk seni bu halde eve yollamak Muhtemelen evin hastaneye çok yakın zannettiler. Evim buraya 40 dk uzak deseydin göndermezlerdi
tgbyvz95 DefneErva yolladı valla sancım yoktu o kadar açılmama cok baktıki bunun üstüne doğurursun dedi
tgbyvz95 Deletedmom52620 sancım hiç yoktu suni sancı versem akşama doğurursun dedi ama tavsiye etmiyorum git evde çek sancını oyle gel dedi evdeym ama sancım basladı
DefneErva tgbyvz95 Diğer arkadaşların dediği gibi sıcak bir duş al, son hazırlığını yapıp yola çık… Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin 😊 doğumhaneye prenses gibi gir prenses gibi çık inşallah 🙏
Deletedmom52620 tgbyvz95 duşunu al hazırlığını yap yola çık böyle olmaz 10 cm olursa nasıl olacak akşama ne kalmış şunun şurasında özel mi devlet mi ?
Emedko tgbyvz95 Sancın başladıysa duş al eşyalarını hazırla. Git yavaştan cnm . Anca gidersin zaten uzak diyorsun .
maisiyah_345 O zaman küvete dizlerinin üstünde otur eşin beline göbeğine sıcak suyu vursun yarım saat böylece sıcak su belini gevşetir hem de açılırsın sonra hastanene git eğer özelde doğuruyoraan bu işlemi hastane odasında da yap
tgbyvz95 maisiyah_345 doktorda sıcak suya otur hurma ye yürü bu gece yada yarın gelirsn muhtemelen dedi
AysenurSeyma tgbyvz95 sağlıcakla kolay doğumun olsun güzel haberlerini beklıyoruz 6 cm güzel bir açılma
Deletedmom52620 tgbyvz95 yani bekleme özel hastane nasıl almaz ki seni beni 6 cm le doğumhaneye götürdüler. Sen hiç bekleme ben burada sancımı çekeceğim de