Deletedmom52620 Talihimyokbahtimkara He Hakan kayaymış özel Isparta’da bende Ayşegül ve Ümmühana gittim zaten Ayşegül hanımın doğru tedavisiyle hamile kaldım diyebilirim çok iyi bir doktor.
Talihimyokbahtimkara Deletedmom52620 Evet öyleler gerçekten bende Hakan hocaya çok güveniyorum hekimliğine o yüzden doğuma kadar onunlayız inşallah ☺️
Talihimyokbahtimkara anneyim96 Kuzum benim arkadaş çevremde yok ama bu platformda en az üç dört postta Ayşe gönülü övdüklerini gördüm Hülya hocayı duymadım hiç yalan olmasın şimdi oda iyi bir doktordur illa ki ama Ayşe hocayı çok duydum
anneyim96 Talihimyokbahtimkara evet canım bende görmüştüm acaba yazan olur mu diye kaç gündür post açıyorum kimse de yazmıyor bi fikir almaya ihtiyacım var ama
Talihimyokbahtimkara Deletedmom52620 Oh maşalah annesi çoğu bitmiş nerdeyse sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
Deletedmom52620 Talihimyokbahtimkara inşallah cümlemizin sende sağsağlim alırsın kucağına inşallah 🥰 yarısını bitirdik ama nasıl bitirdik zordu ama değerdi Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah 🥰
Talihimyokbahtimkara anneyim96 Ben daha öncekileri görmedim ama zaten burada çok fazla Ispartalı yok kuzum sanırım Isparta postları çok ilerlemiyor ama arama kısmına Isparta yazıp daha önce konuşulmuş doktor postlarından bilgi alabilirsin
Talihimyokbahtimkara anneyim96 Tüm tartışmaları açtığında sağ üst köşede üç çizgi var ya oraya tıkla forumda ara yazıyor bak orda☺️
Deletedmom52620 Talihimyokbahtimkara anasayfada bir tane daha Ispartalı geldi belki faydası olur anneyim96