Gözünüz aydın rabbim sağlıkla evinize alıp götürmeyi nasip etsin
Allah analı babalı büyütsün inşallahhh 🤲🏻 Gözünüz aydın❤️ Allah ım acillllll şifalar versin🤲🏻
Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah 🙏 tez zamanda evinize çıkarsınız dualarım sizinle herşey gönlünce olsun güzel anne 😍
Gozunuz aydin. Uyusukluk gectikten sonra cok zorlandiniz mi
    Deniz2961 canm benm hayrlısıyla doğmuş rabbmin izniyle hayrlısyla sağlıkla çıkacaksınız insallah hastaneden pozitif ol ki bebeğin senden güç alsın annesi. 🙏🙏🙏 buraya kadar herşey cok güzel geçmiş bundan sonra da güzel düşün güzel olsun cok sevndm senin adına bundan sonra da bebişin için tüm dualrm insalalh tez zamanda sağlıkla çıkarsınız evinize 🙏🙏🙏Rabbm analı babalı mutluluk huzur içinde büyütmeyi nasip etsin
      Womane cnm tabkide agrın sizi oluyor ıgne VS yaptılar zaten
      [bilinmeyen] sekeri dusuk onu takip altına almya clşyolr
      3 yıl sonra

Deniz2961 canımm bak çıkartcam çıkartcam diyorum kullanıcı adından sonunda postlarına bakarken buldum @BarBeyzazer diye etiketlemişsin beni Beyza ben eski hesabımı hatırlamadığım için bunu açmıştım tekrar karşılaşmak çok güzel ben buradan ikinci kez mevzun oldum 🙈 5 kasımda doğum yaptım sanada selam vermek istedim bebişin hayırlı olsun sağlıkla kavuş inşallah tekrardan ❤️🙏

Deniz2961 doğurdum valla sürpriz bebekti bu defa ama şükür sağlıkla geldi darısı başına olsun Kocaelide misin hala ☺️

Meleklerimmm3 Yok cnm tayin çıktı şark görevi için gumshneye taşındım 3 yıl olcak neredeyse sen ne yapıyorsun nasılsın

Deniz2961 ben Kocaelideyim kaynanamın üst katına taşındım 1 sene olcak maksadım işe gitmekti ama hamile kalınca ertelendi hayırlsı böyleymiş bunuda büyütünce inşallah 😁 sen neler yapıyorsun hamilelik çocuk falan nasıl gidiyor ☺️

Meleklerimmm3 hamilelik kanamalı sıkıntli birz kızım 3 yasini doldurdu şükür olsun cnm çalışırsın insallh 3 cckli hayat nasıl gidiyr asıl sen söyle bn biri ile zor baş ediyrm evim savaş alani

Deniz2961 hadi ya çocukla zor olur hamilelik bende çok yoruluyordum valla ama ne yapcan kaynanama salıyorum ikizleri napıyım hava güzel bu aralar zaten bahçede var Burda daha kış olunca bizde kafayı yeriz 😂