Bugun sıra bende
- Düzenlendi
Deniz2961 canımm bak çıkartcam çıkartcam diyorum kullanıcı adından sonunda postlarına bakarken buldum @BarBeyzazer diye etiketlemişsin beni Beyza ben eski hesabımı hatırlamadığım için bunu açmıştım tekrar karşılaşmak çok güzel ben buradan ikinci kez mevzun oldum 🙈 5 kasımda doğum yaptım sanada selam vermek istedim bebişin hayırlı olsun sağlıkla kavuş inşallah tekrardan ❤️🙏
Meleklerimmm3 Yaaaaaa gerçekten mi coook sevindim tekrr görüştgumze ikinci dogurudn he helal olsun kız sana❤️
Deniz2961 doğurdum valla sürpriz bebekti bu defa ama şükür sağlıkla geldi darısı başına olsun Kocaelide misin hala ☺️
Meleklerimmm3 Yok cnm tayin çıktı şark görevi için gumshneye taşındım 3 yıl olcak neredeyse sen ne yapıyorsun nasılsın
Deniz2961 ben Kocaelideyim kaynanamın üst katına taşındım 1 sene olcak maksadım işe gitmekti ama hamile kalınca ertelendi hayırlsı böyleymiş bunuda büyütünce inşallah 😁 sen neler yapıyorsun hamilelik çocuk falan nasıl gidiyor ☺️
Meleklerimmm3 hamilelik kanamalı sıkıntli birz kızım 3 yasini doldurdu şükür olsun cnm çalışırsın insallh 3 cckli hayat nasıl gidiyr asıl sen söyle bn biri ile zor baş ediyrm evim savaş alani
Deniz2961 hadi ya çocukla zor olur hamilelik bende çok yoruluyordum valla ama ne yapcan kaynanama salıyorum ikizleri napıyım hava güzel bu aralar zaten bahçede var Burda daha kış olunca bizde kafayı yeriz 😂
Meleklerimmm3 ya ne güzel y masallh