Dilekaktassss tubasd benim şuanki çocuğum böyle zayıf doğdu 4 yaşında halen zayıf sıkıntım bunun gibi olacak diye sanki bana öyle geliyor ki kilo olarak iyi doğan çocuklar iştahlı zayıf olanlar iştahsız oluyor
tubasd Dilekaktassss bebekken kilosu iyi gidiyordu simdide normal seyirinde persentil tablosuna bakin birde degerlerine gerisini onemsemeyin. yag hücreleri cocukluk doneminde olusur o açıdan avantajli
BeyzaF Yildizparlak 25 te 1 kilo 40 gramdı sonra yediklerime çok dikkat etmedim açıkçası bugün de doktor kilosu iyi doğana kadar biraz daha alır zaten dedi alsın diye dikkat etmeye başladım tekrar bugün
Yildizparlak BeyzaF canım ben kilo aldiracak şeyler yemeye özen gösteriyorum bir daha ki kontrolüm 29 haftalık olduğunda o zaman gidicem tekrar maşallah sizinki de iyiymiş
pastel11 Aycatasdelen 28. Haftada 1.414 grdı simdi 31 haftalık olduk haftaya bakalım kaç kilo çıkacak 😍
Merali010157 Aycatasdelen bizde 34 haftalık 2.750 gram 47 cnm idik 36 .hafta kontrolümüz var Çarşamba bakalım artkk
yasefay Dilekaktassss Oğlum 2870 gram doğmuştu. Çok da zayıf değildi. Bebeğinizin kilosuna takılmayın. Önemli olan sağlıkla kucağınıza almanız 🌸 ayrıca oğlum iştahsız bir çocuk değil. Yaşıtlarından boy ve kilo olarak ileri de bile. Her çocuk farklıdır
Boncuk-09 Aycatasdelen 31 haftalık 2 kilo 😍 şimdilik iyi gidiyoruz bakalım sağlıklı olsunlar da kilosu çokta önemli değil 🙏🙏
mhmmddgc Aycatasdelen Hiç umursmaa ilk kızımı 2270 gram 49 cm 34.haftada doğurdum.3 aylıkken 6 kiloydu doğumdan Sonra çok iyi kilo alıyorlar
summu Aycatasdelen 32 haftalıkken 2300 idi 35 haftalık kontrole gittiğimde 2500 olmuş az kilo almış cadı. İlk coocugim 40. Haftada 3900 olarak sezeryanla doğmuştu. Bunu 38+4 te alacaklar bakalım ne olcak 😅