_papatyam7 Aycatasdelen 35+5 haftalık 2.620 gr 32 haftalıkken gittiğimde 1.500 kilo yoktu dr zayıf dedi arkadaşımın tavsiyesiyle hergun yatmadan önce 5 tane cici bebe bir bardak süt ve bir tane muz yedim sonuçtan bende doktorda memnun kaldık çok şükür içim rahatladı ☺️
Dilekaktassss Minnakk63 nst de bende de sancı çıktı doktor dedi bir haftaya kalmaz doğum olur nst den anlıyor musunuz bende sadece bir yerde tepecik olmuş
Aycatasdelen Dilekaktassss bende bugün gittim 2 kordon dolanmış haftada 2 gün takip verdi kilosuda 2632 gr banada zayıf dedi ilk cocugumdada demişti doğunca düzeliyor merak etme . Bende tam 37+4 gunlugum
Misilefe Dilekaktassss hayır hiçte değil üzülme banada aynısını dediler 36 haftalık 2600 kg sağlıklı ama zayıf dedi her bebek 4-5 kilo doğacak diye bişey yok sağlıklıysa doğunca zaten alıcaklar kilo bu doktorlar bazen saçmalıyor
tubasd Dilekaktassss üzülmeyin sonradan cok hizli toparliyorlar benimde ilk bebegim zayıftı doğum kolay oluyor dogumdan sonra doyurmasida kolay olur 🌸
Dilekaktassss Aycatasdelen Allah yardım etsin inşaallah sağ Salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
BeyzaF Yildizparlak 25 te 1 kilo 40 gramdı sonra yediklerime çok dikkat etmedim açıkçası bugün de doktor kilosu iyi doğana kadar biraz daha alır zaten dedi alsın diye dikkat etmeye başladım tekrar bugün
Aycatasdelen Dilekaktassss yok hic alakası yok ben afedersin ayi gibi yiyorum hatta bana bugün dediki bu ay çok kilo almışsın dedi ve ben toplam 22 kilo aldim ama hep bana yarıyor:)
Dilekaktassss tubasd benim şuanki çocuğum böyle zayıf doğdu 4 yaşında halen zayıf sıkıntım bunun gibi olacak diye sanki bana öyle geliyor ki kilo olarak iyi doğan çocuklar iştahlı zayıf olanlar iştahsız oluyor
Aycatasdelen mhmmddgc rabbim hayırlı sağlıklı bebisler nasip etsin . Kilo değil önemli olan sağlığı ama işte bu doktorlar derken kilosu düşük dedikler için bizim bilinç altımıza yerleşmiş sanıyorumki kilolu olmazsa zayıf olursa hasta gibi
mhmmddgc Aycatasdelen Hiç umursmaa ilk kızımı 2270 gram 49 cm 34.haftada doğurdum.3 aylıkken 6 kiloydu doğumdan Sonra çok iyi kilo alıyorlar