haticenurrr @Ozgeliko @edb06 bu arada kızlar belirti olarak neler yasıyorsunuz bende hicbir şey yok neredeyse az miktar beyaz akıntı arada sancı o kadar. uyku hali cok baskın birde hemen yorulma vs
edb06 haticenurrr ilk günler adet olacak gibi kasik ağrım oldu ama çok şiddetli değil. Benim belim ağrıyor sadece bugün de göğüslerim sizlamaya başladı hafiften canım :)
Ozgeliko haticenurrr akşamları uyku hali,gündüzleri ilk kalktığımda mide bulantısı, göğüslerim şişti birden 🙃 bir de bugün bel ve bacak ağrısı başladı 😢🙃
edb06 haticenurrr ben her geldiğinde sana bir sonraki gorusmemizin tarihini vereceğim dedi bana doktor. Ben de sorgulamadan bekliyorum 🥰
Ozgeliko edb06 bir de bazen kramp şeklinde kasiklarima ağrılar geçiyor derin derin nefes alıp verince geçiyor hemen ben burdayım diyor sanırım 🙃🤲
Mucizebeklerkennn Ozgeliko canım senin kimyasal hamileliğinden biliyordum. İnşallah bu hamileliğin sağlıklı bir şekilde ilerler. Genel manada kimyasal dan sonra sağlıklı gebelik oluyor. Vitamin ve folik asite şimdiden basla. Yavrusun şimdiden hayırlı olsun 🥰
Ozgeliko Mucizebeklerkennn ah canım çok teşekkür ederim amin inşallah bu defa her şey güzel sağlıklı gider 💜 Allah razı olsun 🤲