edb06 haticenurrr TSH falan istemez belki de hamilelik sonrası progesterona falan da bakıyor az çıkarsa progestan veriyormuş. Bana gerek görmedi :)
haticenurrr edb06 anladım kuzum kaç çıkmıstı yarın kan vericem onada baktırayım baska hangi degerlerine baktılar
haticenurrr edb06 iyi gidiyor kuzum sen naptın benim beta artısım güzel ilerledi çok sükür ama daha kese icin gitmedim 4+5 suan, tsh ve anti tpo yüksek çıktı dahiliyeye gidicem insallah yarın umarım güzel sonuclanır🙏🏻🥰
Ozgeliko edb06 çok şükür güzel gidiyor canım en son ctesi kan tahlili verdim 1167 ye yükselmiş betam güzel artıyor Perşembe gününe randevu aldım🤲 senin nasıl gidiyor
Adacan Ozgeliko testin silik değil canım ayrıca silik olmasıyla kimyasalın da bir bağlantısı yok 2 kere geçirdim hcgnin yükselip sonra birden düşmesiyle kimyasal gebelik olur kan verip 2 gün sonra tekrar baktır hayırlı olsun
Ozgeliko Adacan canım ilk baktırdım 196 çıktı 4 gün sonra 1167 ye yükseldi 🤲 Perşembe gunune ilk muayenem olucak inşallah, teşekkür ederim 💜
Mucizebeklerkennn Ozgeliko canım senin kimyasal hamileliğinden biliyordum. İnşallah bu hamileliğin sağlıklı bir şekilde ilerler. Genel manada kimyasal dan sonra sağlıklı gebelik oluyor. Vitamin ve folik asite şimdiden basla. Yavrusun şimdiden hayırlı olsun 🥰
edb06 @Ozgeliko @haticenurrr ben Çarşamba gidince 213 çıkmıştı doktor bir daha baktirmaya gerek yok demişti. Cuma günü kese görürüz o güne randevu al dedi. Beta falan hiç bilmiyorum şu an 😂
haticenurrr edb06 bende en son baktırdıgımda 689 cıktı yarın gitmisken yine baktırırım 2.300lerde cıkması lazım bakalım🥰 kese için 6. haftada gitmeyi düsünüyorum bebeğide görebilmek için
edb06 haticenurrr ben her geldiğinde sana bir sonraki gorusmemizin tarihini vereceğim dedi bana doktor. Ben de sorgulamadan bekliyorum 🥰