Sblonbs Nazife03 yok yok bence hiç etme :) 22.haftaya kadar hiç kilo almadım diye doktorum morelimi bozmuştu kilo alman lazım diyerek, nasıl yüklendiysem yemeğe 2-3 hafta içerisinde 6 kilo birden aldım şimdide fazla kilo almaktan korkuyorum 😞😞
mhmmddgc Sblonbs Amann takmıyorum valla ilk kızımda 34.haftada doğurdum +27 kiloyla doğum yaptım. Bundada online diyet yaptım 34+6yım en son 6 kilo almıştı. Veriliyor kilo ya kızımda 7 kilosu kaldı 20 kilo verdim. ne yaparım kendime güveniyorum
2Prensin_annesiii Pitircikk evet babanesi 2 yasina kadar emsin dedi bebek saglikli oluyomus ben 6 ayda hepsini verdim ozel bir dietde yapmadim aslinda
Pitircikk 2Prensin_annesiii ne güzel valla çok sevindim senin adına inşaallah bu bebişte hemen gider kilolarım 😅
beyzagl44 Sblonbs 24+4 deyiz 3 kilo aldım almayada devam ediyordum birden durdu. istahsızda değilim bisey anlamadım. hic kilo alamayıp bebeği normal kiloda doğan var mı acaba. Canım sende moralini bozma bu süreç geçici bebişine odaklan. ♥️
Driia Sblonbs o zaman moralini düzelteyim biraz 😀 22 hafta dayım ve 12 kilo aldım 😲😲 normalde hiç kilo almayan ben sabit 47 kiloyum ama hamilelikte çok alıyorum ilk hamileliğimde 41 hafta da +17 kilo doğum yaptım bunda bakalım daha çok olacak
berceste5155 Sblonbs bende aynı şekilde 22. Haftayla 26.hafta arasında 5 kilo aldım ve bi anda karnımda çatlaklar oluştu ama ben böyle şeyleri sorun etmiyorum sonuçta hamile kalırken bunların başımıza geleceğini biliyorduk.
Sblonbs berceste5155 elbette göze alınıyor, yeter ki sağlıkla bebişlerimize kavuşabilelim 🙏🏻 Şu an kaçıncı haftadasınız nasıl gidiyor kilo alımınız
miraylihayat Sblonbs ilk dört ay yemek yiyemeyip kilo verdim kaç kilo verdiğimi bilmiyorum ama 72ydim 69lara düştüm şimdi 26+3haftalığım ve 73 kiloyum
berceste5155 Sblonbs şu an 30+6 yız öğleden sonra doktor kontrolüm var o zaman taze bilgileri veririm inşallah
TBeyza Sblonbs 4 kilo aldım bende ama normal yani ilk kızımda 20 kilo almıştım doğuma kadar 🤭 hiç gözüme batmıyor şimdi bu haftaya kadar 4 kilo almış olmam
Emine123kuzu EzgiKly bende 29. Haftama girdim ve 11 kilo aldım herkes kilo almamışsın diyor nerede kilo onuda anlamadım 53 le hamile kaldım 64 kiloyum bende 😂
star3star Emine123kuzu sizinle aynıyım ikizlere hamileyim bende 11,5 kilo aldım ama kilom sadece göbekte toplandı.herkes hiç kilo almadın diyo☺️birde çok şükür daha ödem tutmadı vücudum inşallah doğurana kadar da olmaz🧿🤲🏻
Ceycey22 Sblonbs en başından beri kilo alarak ilerledim her ay 1 kilo alıyorum 7 aylığız 7 buçuk kilo aldım
Emine123kuzu star3star suanda bende de ödem yok su ve tuz tüketimine dikkat ediyorum, şekere dikkat etmemişim 😂 gebelik şekeri de çıkmasaydı iyiydi neyse sağlık olsun 🤭
star3star Emine123kuzu bendede gebelik şekeri çıktı ama çok çok üst sınırda değil doktorum şekeri ve karbonhidratı minimum tüketmemi söyledi
DayFg Sblonbs moralini bozma herkesin süreci kendine özel keyfini çıkar mutlaka verirsin ben 29. Haftadayim 2.5 kg aldım şuana kadar