durumom2022 Sehrbnon122 Bende aynı durumdayım kalbim ağzımda sağlıklıdır inşallah 🙏 allah razı olsun inşallah güzel geçer ☺️
star3star Sehrbnon122 benim bugün 2 deydi randevum fakat doktorumuzun ameliyatları olduğu için yarın nasipse görücem😇
2Prensin_annesiii Sehrbnon122 yok canim ya o haftalarda bizdede minicikti hem sende ikiz oldugu icin normal bence doktor normal dedise normaldir bende biraz ilerde mesela 28+2 ama 29+4 haftaya uygun
Portakalcicegi Sehrbnon122 ayy ben çok şanslıydım galiba birkez bile ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti ne istifra hiç birşey olmadı. Doktorumda ikizde çok olabilir demişti ama hamile kalmadan önce nasılsam aynen de öyle devam ettim. Darısı herkeslerin basinaaa @Fatime07
Nursel23 Sehrbnon122 birsey sora bilirmiyim sizde karsik ağrılarının fazlamı benim çok ağrıyor veya normal mi
Stella_0 Sehrbnon122 Çok teşekkür ederim 😊 Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeğimizi inşallah 🥰🙏
Sehrbnon122 2Prensin_annesiii doktorda öyle dedi sen 5 6 kilo taşıyacaksın suan bu gram gayet iyi falan dedi
gmzzmg 2Prensin_annesiii sizin ikiz mi? Neler yiyorsunuz maşallah benimkiler 1er hafta geriden geliyor 30. Haftadayız baya üzüldüm
2Prensin_annesiii Sehrbnon122 evet iki hamilelik farkli oluyor bizde tek oldugu icin yediyimiz ona gidiyo sende masallah iki tane Saglicakla gelsinler insallah
Meryemlina04 Sehrbnon122 bende sabah gittim 37 haftalık oldum kızımla kilosu boyu gayet iyi nst ye de bağlandık artık gün sayıyoruz kavuşmak için
onurhan Sehrbnon122 bizim perşembe günü rabbim izin verirse 💕 37 haftadan gün aldık sezeryan için tahliller falan yapılacak anestezi ile görüşülcek rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 💕 sizde sağ salim alin kucağınıza 🙈