UlkerSD fatmanurkantar 20. Haftadasın sanırım o zaman yaptırmıştım canım benim o zaman kan tahlili istedi doktor ve çarpıntım vardı kalp atışı içinde ekg çektirdim hepsi birlikte 165 ödedik diye hatırlıyorum memnun kaldım usg de baya detaylı bi 20 dk falan sürdü oradaki doktorda iyiydi sonuçları da kendi doktoruma gösterdim tekrar o söylüyor zaten sonuçları getir diye öyle yani
Bos fatmanurkantar Bende yasemine gidiyorum. Memnun musunuz?ya ben aslında çok memnunum ama sanki bazen ben sormadan bazı şeyleri söylemiyor gibi 😂
fatmanurkantar Bos tabiri caize boş boş konuşmuyor bence gerekli olan hiçbir detayı atlamıyor emin olun ben panik atak hastasıyım beni hep rahatlattı çok konuşmuyor ama ne sorarsam sorayım gayet açık bir şekilde açıklama yapıyor ben çok seviyorum kendini
Bos UlkerSD bende yasemin hocaya gidiyorum. Normal doğuma önem veriyor, önceliği o ama eğer normal zorsa da söylüyor. Bu arada memnun musunuz?
UlkerSD Bos canım ben çok memnunum hani bi sıkıntı yaşamadım çok şükür problemli bi gebelikte yaşamıyorum ama bazı doktorlar korkutur vesvese verir Yasemin hanım hiç öyle değil korktuğum şeylerde hep beni hafifletti dediği de çıktı
glam eljid kusura bakma çok soru sordum🙈 çok sağol. Ben de onun hastasıyım, hala doğumla ilgili hiç konuşmadık, ne zaman bilgi verir fikrin var mı? Normal doğuma pek yanaşmıyor diyorlardı o yüzden şaşırdım
guluzarozgenc Merhaba arkadaslar, 32 haftaligim bende doktorum da medline ahmet eray memec. Memnunum hicbirseyi riske atmiyor butun tetkikleri olasi herseyi dusunup ona gore yonlendiriyor sikinti yaşamadım hic
eljid glam cnm sor istediğini sorn deil doğuma girdi ama sadece şunu yapım şunu yapım dedi doktorlara yanımda durdu yanıma geldi saolsun ama bilmiorm cnm wala