volcan ElifKarata hayırlı zamanda hayırlı vakitte doğsun da inşallah 🙏 hala devam ediyor mu canım sancıların
ElifKarata volcan amin canm insallah devam ediyor ama sancımı değilmi bilmiyorum ki Ayağa zor kalkıyorum yatağa zor yatıyorum eşim kaldırdı ayaklarmdan adım atamıyorum hafif bel ağrım var birde bacaklarımın arkasından aşağı doğru hafif ağrı
Hnfavcl ElifKarata inşallah kendi sancın başlar canım suniye gerek kalmaz hayırlısıyla al bebişini kucağına inşallah 😘🌸
Mihrimar ElifKarata ultrasonda genelde yanılma olabiliyor hemde baya bi farkla yarım kilodan fazla eksık dogdu drların defıgınden bebegm
Buenno ElifKarata evet canim haklisin ama herkesin ayni olmuyor kimi sanciyi hissetmeden acilma yasiyor...o agri sizlama baski sıklaşırsa 10 dak bir 5 dak bir ozaman git hastaneye baksın dr un...
Melikeb19 ElifKarata canım benim bebeğim Doğumda son 15 dakikada girdi kanala ve doktor olağanüstü bişey değil gayet normal dedi . Kanala girmiş olabilir üç gün öncesine bakma sen. Sağlıklı doğumlar♥️
cennetkokusu ElifKarata Kötü düşünme canım, belki de kanala girdi çünkü kanala girince de böyle ağrılar olabiliyormuş. İnşallah hayırlısı ile atlatırsınız kızınla 🌼🌼
ElifKarata cennetkokusu amin canm benm insallh cok sağol 🙏😍 rabbm hepimize hayrlı doğumlar nasip etsin
Nurr_1 ElifKarata ağlayacak kadar değil ama dediğin o acıyı bende cekiyorum Çok sızlıyor yatarken falan da döneniyorum Ben daha 35+4 teyim kanala girmiş olma ihtimali var mıdır😰
Samiye bd1 çarşamba günü 3440ti canım bende tam 40 haftalik oldum bugün 3900 olmustur kafada onden gidiyor gelisimi bacaklarda uzunmus normale göre