Baktug haklisinesracim feramat Monovit d3 İmom Pregna formula Doktor şimdi magnezyum yazdı daha almadık
Elifakkara MelekDirlikli Regenesis max omega üç Osteo formula magnezyum Gyneferon Demir Coledan d-vit
M-r-ve haklisinesracim 11.haftaya kadar folidoce kullandım Sonrasında regenesis maxa geçtim lohusa bitene kadar kullanacakmışım. Birde 16.haftadayım covid oldum 35.e kadar hergün coraspin kullancağım
Gbasakc haklisinesracim Decavit bende de mide bulantısı yaptı onum yerine doktorum ocean mummy önerdi onu kullanıyorum. Son 1 aydık da wellcare marka magnezyum +b6 vitamini kullanıyorum.
Ball1903 haklisinesracim ben de 34.haftaya girdim sizin de alt karin agriniz ve kasilmalariniz oluyor mu?
EdaNurOzcan Ball1903 bende 34+1 kasık ağrılarım hafiften oluyor düzensiz oluyor bazende bel agrim o yüzden uzanıyorum hemen .
cileklicookie Kizlar ben 27 haftadayim sadece imom ve gynoferrol kullaniyordum bu zamana kadar dr bugun ocean mummyde kullan dedi ikiside ayni multivitamin degilmi sonucta ikisinide icmelimiyim
Klnctuba Bugün doktordan geldim sadece demir kullanmamı istedi özellikle sordum multivitamin kullanmalı mıyım diye hayır gerek yok sadece demir dedi güvenmekten başka seçenek göremiyorum umarım doğru bir karardır .
Gulergulmez Bsraslck bende de karın ağrısı yapan vardı, içeriğinde laktoz varmış, laktoz içermeyenini verdi, sorun yaşamadım.
Cns_yldz13 Izm123 ocean serisine başladık bizde dün bakalım iyi gelir umarım, b12si, d3k3 vitamini ve balık yağı
Denizz4 Gulergulmez doktorunuz mu tavsiye etti , ne kaçıncı haftadan itibaren kullanmaya başladınız ?
sa_demir Feramat kan ilacı D3 K2 damla Haftaya kadar Pregnacare kullandım. Artık Previt positive Omega3 desteğine geçti doktorum. Magosit magnezyum hapı