Armommy haklisinesracim Demir hapı dışında hiç bi şey kullanmıyorum. Öncesi 1 kutu davit d vitamini kullanmıştım ama doktorum yeterli yaz ve güneş olduğu için doğal al dedi. İlaç kullanmayı sevmiyorum zaten
Gizemmela Green7 ben doğum yaptım 6 ay kadar daha kullanmamı söyledi doktor hala devam ediyorum, çocuğa sütten faydası oluyormuş
Kbra_122 Smaersn Dr hiç bir şey vermedi kullanmıyorum zaten aşırı kilo aldırıyor kullanmakta istemiyorm😒
btlbsr haklisinesracim Devit 3 (d vitamini) Ocean mummy (omega…) Osteo formula (kalsiyum, magnezyum…) Oroferon (demir)
Gulergulmez Bsraslck bende de karın ağrısı yapan vardı, içeriğinde laktoz varmış, laktoz içermeyenini verdi, sorun yaşamadım.
Ddm34 Karanfillizencefil Aldıgınız d vıt ıcınde k2 var mı acaba? Ayrıca hangı markanın magnezyumunu kullanıyorsunuz ? 🌺🙏
Karanfillizencefil Ddm34 evet var hamilelikten önce venatura vardi o yüzden onlara devam ettim magnezyum da aynı marka 🙂
Citlenbik Ddm34 hayır tabi ki de ilk üç ay folik asit kullandım sonra ocean mummy geçtim ben ilaç bileşenlerine kadar okuyorum öyle takığım
Gzmgkhn Nurgl34 henüz başlamadım ona ama şuan tiopati-b 600 ekledim bunlara öğlene doğru hafif aç içiyorum. Hem b12 emilimi daha iyi yapılsın hem de zeka gelişimi için
Kevserehdhd TeoMom merhaba gyno ferro sanol ve regenesis max kullandınz folik asit çok değil mi çocuğunuz nasıl suan