Ozge 2626 4gün sonra sezeryan olacağım şimdi 38 haftalığım. 36da doktor bebeğin gelişimi yüzünden 38i tamamlayalım alalım dedi
Cunponannesi88 2626 8 gün sonra spinal sezeryan olucam çok korkuyorum Allahım hepimizin yardımcısı olsun amin
hunilimom Deletedmom73711 bana da dediler doktor kapısında neler duydum 😂 bı ara vazgeçtim hatta doğumda doktora yalvardım beni sezeryana alın dayanamıyorum diye 20 dk sonrs doğurdum yürüyerek çıktım hemşireler şok 😂
Tgb7 2626 Ben ilk doğumumda hiç korkmamıştım şimdi 2.ye korkuyorum 😄 Aslında kötü bi tecrübe değildi normal doğurdum çok şükür ama yinede aynı şeyleri yaşamak biraz ister istemez tedirgin ediyor ama korkulacak bişey yok aslında :)
12_ze mnrgnc sedece sancı kısmı biraz zor o kısımdan biraz şey yapıyorum ama başa çıkabilirim diye düşünüyorum acıya dayanıklıyımdir inşallah bunu doğumda da yapabilirim 😍
mnrgnc 12_ze aynen sancı kısmı biraz zorluyor ama o da 20 saniye sürüyor doğum yaklaştıkça sıklaşıyor sonra minnoşunuz kucağınızdaa 😍 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tek avazda kurtarsın 🤲🏻🥰
12_ze mnrgnc Aminn cümlemizi hamile olan şu an doğum yapan, doğum sancısı çeken herkesi bir avaz da kurtarsın inşallah