seyma9188 Yusufayazin__annesi 18 Aralıkta kürtaj oldum.7 nisanda 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.
seyma9188 Yusufayazin__annesi İnşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin 🙇♀️
Hayalgokce Papiiii canm merhaba sana bisey sorucam onceki düşügünden sonra adet miktarinda azalma oldu mu hic??
Papiiii Hayalgokce merhaba evet canim ilk adetimdede sonrakindede oldu toplam 5 afet gorup yeniden gebe kaldim ilk ikisinde azalma oldu diger 3nde olmadi hatta 3cuda ilk ikisindeki azalmanin karsligi olarka baya adet oldum
Hayalgokce Papiiii bnmde 1 adet azdi 2.biraz daha fazlaydı bu da 3.gunde kesildi normal miki cok kafaya takiyorum
Papiiii Hayalgokce hayir kafana takma normal bendede hatirladigim kadariyla 2ci adetim 3cugun keslmsdi
Gunes63 Yusufayazin__annesi öncelikle çok geçmiş olsun 🙏🏼 1 ekimde kürtaj oldum 2 kasım da adet oldum doktorum 40 güne kadar olmazsan gel dedi 31. Gün oldum. 1 Aralık da da tekrar hamile olduğumu öğrendim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin