Yusufayazin__annesi Kizlar 22 gun once dusuk yaptim adet olmadim ne zaman adet olurum acaba kurtaj olmadim ilacla parca kalmisti dusurdum dusuk yapanlar ne zaman adet oldunuz acaba
Zln2152 Yusufayazin__annesi benim düşük sayılmaz da küçük doğum yaptım ama ölü doğumdu. Sonra içerde parça kaldığını fark etti doktor onu da kürtajla aldılar Geçen ay yaptım. 37 gün sonra adet oldum yAni dün adet görmeye başladım
Zln2152 Yusufayazin__annesi benim düşük sayılmaz da küçük doğum yaptım ama ölü doğumdu. Sonra içerde parça kaldığını fark etti doktor onu da kürtajla aldılar Geçen ay yaptım. 37 gün sonra adet oldum yAni dün adet görmeye başladım
Papiiii Yusufayazin__annesi benn30 gun sonra gordum genelde 4-6 hafta sonra oluyor.Ve benimkii dusukde sayilmaz dogurdum 15+4 gunlukdu yani cok buyuk bir bebekdii ölü doğdu
Hayalgokce Papiiii canm merhaba sana bisey sorucam onceki düşügünden sonra adet miktarinda azalma oldu mu hic??
seyma9188 Yusufayazin__annesi Teşekkür ederim canım 8 haftalıktı gelişmemiş kalbi durmuştu almak zorunda kaldılar.Şuan tekrar hamileyim çok şükür 14+3 haftalık 🙇♀️😍
Rumeysaakyr Yusufayazin__annesi geçmiş olsun üzülmeyin tekrar nasip eder Rabbim ben şimdi 35 haftalık hamileyim ❤️
Yusufayazin__annesi Rumeysaakyr hayirlisiyla kucagina alirsin insallh canim benim 🌺 cok sukur bir evladim var ikinciyi istedik oda nasip olmadi herseyde vardir bir hayir
Yusufayazin__annesi seyma9188 hayirlisiyla kucagina alirsin insalah ne kadar sure sonra hamile kaldin tekrar benimde 1 oglum var 31 aylik ikinciyi istiyorum oda oldu ama dustu nasip 🌺
seyma9188 Yusufayazin__annesi 18 Aralıkta kürtaj oldum.7 nisanda 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.
seyma9188 Yusufayazin__annesi İnşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin 🙇♀️