Caglatan benim hiç belirtim olmadı hatta doğum sancım oldunu bile anlamadım berat kandili gecesi saat 3 te karnında gaz sancısı gibi ara ara giren hafif sancı seklinde başladı sabah 8 e kadar öyle devam etti . Hastane 40 dk uzaklıkta idi. Muayene de 6 cm açıklıkla direk dogumhaneye yatırdılar üst kata çıkana kadar 8 cm oldu ama kalan 2 cm için bekledik Saat 11_12 ye kadar çok güzel gitti sancılarım . Ebeler baktı bu kızın sesi çıkmıyor dayadılar suni sancı böylelikle 2 saat doğum sancısı çektim diyebilirim çünkü kendi sancım fıstık gibiydi suyumu da patlattilar onunda gelmeye niyeti yoktu çünkü 😄 saat 1 bucukta kucağıma aldım bebisimi . Ne suyum geldi ne nişanım . Ne de açılmam vardı . 39+5 haftada doğum gerçekleşti. 2′3 gün sonra sezeryan olacaktim kendisi gelince normal doğum olmuş oldu 😊 Kandil günü baya dua etmiştim kolay ve hayırlı doğum olsun diye rabbim kabul etti diyorum düşündükçe 🙏❤️ rabbim herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah evet zor ama kucağımıza alınca gelen his varya dünyalara bedel