Caglatan 38+5 olduk ama ne sancı ne açıklık var hic bi yerimde agrı bile yok sanki hamile değilmisim gibi bı sekilde olupta anında dogum baslar mı acaba 41e kalsın istemiyorum😔
Deletedmom_34 Caglatan ben sabah 6 da suyum geldi 10.43 de doğurdum. Ve sabaha kadar sıfır belirti. Sancı bile yoktu. Suyum geldikten sonra başladı
Merve_mecit Caglatan ben günümü doldurduğum günün sabahı hafıf kan gördüm illa bir şekılde başlar doğum
Caglatan Deletedmom_34 yani dogum pozisyonunda ama kanala girmemis henüz nst az sancı cıktı ama yeterli değilmis
ozlem_d Ben de öyleyim ya 39’a giriyorum yarın ne bir sancı, ne bir ağrı, ne nişan hiçbir şey. Gerçi bu sıcaklarda bir de doğum sancısı çekmek de istemiyorum ama tabi böyle de olmaz
Deletedmom_34 Caglatan benim 38 de doktor doğum pozisyonu almıç başı aşağıda haftaya doğum olur dedi, 4 gün sonra geldi, yani kafa yerleşmiş mi falan onu söylemedi bilmiyorum. Ama bence sizin de başı aşağıdaysa öyle olur. sağlıkla hayırla alın kucağınıza.❤️
SutlacimiYedimmiBen Caglatan bnm ilkinde birden suyum gelmisti ikincidede birden sancim gelmisti acilma öncesinde yoktu her ikisndede
uyanancirkiin Caglatan tam 39 haftalıkken gece birden sancım geldi. Gittim hemen doğurdum. O zamana kadar açıklık bile yoktu. Hastaneye gittim 8-9 cm açıklık vardı, odaya zor yetiştirdiler 😅😅