uraz_ve_annesi- Hashasinannesi66 bende Mustafa beye gidiyorum aşırı memnunum yeni mi değişmiş muayene ücreti yarın, benimde randevum var en son 225 ödemiştim
afrAybars 96esra ben yıl sonuna kadar zam gelmeyecek diye biliyorum canım ✨ 2022yi en fazla 10 binle kapatacaklar ye duymuştum ama bugünde benim kontrolüm var gidince sorayım senide bilgilendiririm
BrcnSym Memorial Özgüç Altun. Çok memnunum. Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdığım için muayene için 15 tl veriyorum, doğum da ücretsiz o yüzden normal fiyatları bilmiyorum ama telefondan arayıp sorunca bilgi veriyorlar.
afrAybars 96esra doğum 10 bin canım bide 3 bin gibi bi para veriliyormuş ama o 3 bini hastaneden çıkarken geri alıyormuşuz böyle söylediler ✨
HSena38 aleyulutas çok teşekkür ederim 🌸😊 Sağlıkla hayırla vaktinde kucağınıza almak nasip olsun insaAllah 😊🌸💗
mervegly_7 Miniciginannesi kesinlikle Acıbadem Cemal ünlü gidince anlarsınız bir doktordan çok fazlası aklınızda tek bir soru işareti kalmaz muayene ücreti 400 Oyak indirimli normal ne kadar bilmiyorum ☺️
96esra afrAybars cok saçma değil mi ya o 3 bini niye alıp geri veriyorlar ya. Bide ben sorduğumda zam gelmicek diyorlardı şimdi zam yapmışlar ya
afrAybars 96esra bir fikrim yok canım sadece o ekstra vereceğiniz parayı kuruşu kuruşuna geri alacaksınız çıkarken dediler ✨ doğumada 10 bin dediler ama zaten yıl sonuna kadar en fazla 10 bin olacak diye duymuştum ben canım
Glsm-- afrAybars @96esra bende görüştüğümde standart doğum paleti yıl sonuna kadar 10000 dediler. Ama ekstra 3000 alıp geri iade ediyoruz diye birşeyden bahsetmediler.
afrAybars Glsm-- bilmiyorum canım bize öyle söylediler belki sigortamız farklıdır sigortaya göre değişiyor olabilir canım tam bilemiyorum
balkizinbebegii _Lavinya sendikadan başka askeriyeyle anlaşma var mı hastanenin biliyor musunuz personele indirimi var mı?
_Lavinya balkizinbebegii https://www.humahastanesi.com.tr/anlasmali-kurumlar Askeriye var mı tam bilmiyorum ama buradan bakabilirsiniz.