Hashasinannesi66 Miniciginannesi muayene 250₺ oldu doğum için 3 paket seçeneği sunuyor hastane.Standart paket,gümüş paket,altın paket.Seçiminize göre fiyatlar değişiyor
Minigim38 Miniciginannesi hüma hastanesi Akif yılmaza gidiyorum 170 tl ye gidiyorum simdi tekrardan zam gelmis degismemistir inşallah diye umuyorum
yldzzztt Tekden hastanesi Özlem katırcı muayene 300 doğum 6000 Tl oldu temmuz sonrası herşeyi anlatır seni rahatlatır her mesajına aramana cevap verir, gereksiz korkutmaz aksine sakinleştirir kayseride kesisiz doğum yapan normal doğum öneren bir doktor
Ozlm0916 Miniciginannesi erciyes hastanesinde suat altmışyedioglu çok çok memnunum kendisinden çok ilgili naif bi doktor 200 tl muayne ücreti doğumada 5 bin demişti
mirage333 Angels21 ben sabitlemistim doğum ücretini sonrasında 2 kez zam aldı. Şuan kac bilmiyorum. Ama doktora göre degismiyor acıbademde ücret 3 paket var pakete gore fiyat degisiyor.
_Aleyna_ HSena38 biz indirimli olarak 211 lira veriyorum eşimin çalıştığı yerle anlaşması var ondan dolayı ama normal ne kadar inan bilmiyorum. Geçen ay doğum ücretini sorduğum da 7200 demişlerdi fakat şuan ne kadar oldu onu da bilmiyorum. Bildiğim tek şey Eda hocanın ilgisi ve alakası. Aynı zamanda elinin hafifliği😊
mirage333 Angels21 mustafa taş benim tüp bebek doktorum. Artık gebelik takibi yapmiyor. Uydurmuslar öyle bir ucret degil dogum parası ☺
_Lavinya Ceyda98 Ben 13 Temmuzda doğum yaptım. Sendika indirimiyle 4200 den 3575 e düştü. Ama 15 inden sonra güncelleme gelecek denmişti. 5000 olmuştur diye tahmin ediyorum.
aleyulutas HSena38 Tekden hastanesi Özlem Katırcı kesinlikle kimseyi düşünmeden gitmeni tavsiye ediyorum, ben şuan 38. Haftadayım 9 aydır Özlem hanımlayım çok memnunum, muayene ücreti 300 TL doğum ücreti de 6000 şuan