denizz45 26 haftalık hamileyim biontech oldum. İnşallah Bi sorun olmaz. Hemşire ilk 3 ayda önermiyoruz dedi sadece
Ozge denizz45 şifa olsun 🌸 ben de 13.haftamda olmuştum 3.dozu. 1gün kol ağrısı oldu o da tetanoz aşılarında da olmuştu. 4.doz daha gelmedi bana.
Deletedmom52620 denizz45 ya bende mi vurdursam 3. Doz geldi birde corona geçirdim hamile kaldım sonra hamileyim diye vurdurmadım
BaLevLat34 denizz45 Bi sorun teşkil etmez bence canım bende 34 haftalıkken oldum zaten dr lar tarafından öneriliyor yapılması gerek
ozumunannesi denizz45 merhaba, şifa olsun. Bi yan etki yaşadın mı? Ben de 30. haftadayım doktorum olabilirsin dedi. Merak ettim
silahatun Deletedmom52620 ben de 2 doz oldum sadece ve korona olunca hamile kaldım fakat geçen gün sağlık ocağındaki hemşire 3.doz olsanız iyi olur dedi, isterseniz takip eden ebe hemşirenize danışın
Pelinakcn denizz45 bende 3 ay önce covid geçirmeme rağmen doktorum ol dedi, 4.dozu oldum 30.haftadayım
Deletedmom52620 silahatun birde şimdi arttı ya corona muhabbeti belki ondan demiştir daha bizim ki birşey demedi
Ece__ denizz45 ben hamileyken 3 doz biontech oldum, hiçbir yan etki falan da yaşamadım (ki çok alerjik bir bünyem var). Korkmayın hiçbir şey olmaz:)
EsraBaykara denizz45 benim aşım geldiğinde 3.ayın içindeydim. 14.haftandan itibaren olabilirsin dedi doktorum. Yanlış hatırlamıyorsam tabipler birliği sayfasında da yazıyordu.
As7 Pelinakcn ben bu sene martta 3.doz oldum, 4 ay geçti sadece şimdi de doğum öncesi tekrar olsam mı diye düşünüyorum.doğuma 1 ay kaldı