Hareketvakti Malum yaz aylarındayız balık bulmak çok zor ve bulunsa bile kıştan kalan dondurulmuş balıklar genelde. Ben 10. Haftamdayım ve daha balık yiyemedim maalesef. Sizler ne yapıyorsunuz yemeyen var mı benim gibi 😞
Bnmv-1 Hareketvakti 15+ 4 haftalığım yani bende hamilleiğimde 2 defa yedim yiyemiyorum bulunmadığı için
Emily37 Hareketvakti ben her hafta yiyiyorum.Eşimin yakın arkadaşı balıkçı saolsun her hafta en iyisi hangisiyse onu hazırlayıp gönderiyor eve şuana kadarda tadı kötü olan çıkmadı hiç
Deletedmom727272 Hareketvakti doktorunuza danışın kimi doktor dondurulmuş tüketmede sorun görmeyebilir. Ben şahsen balık tüketimim azaldığı için omega takviyesi istedim. Hoş şuan omega desteğini balık kadar cevizden de alabilirsiniz ancak yine de fazlası gerekirse cevap doktorda😌
aylakiral Hareketvakti hamileliğimden bu yana hiç yemedim balık şart değil cocuk diğer besinlerde besleniyor kendinizi şartlamayın
Gmzbiri Hareketvakti 31. Haftamdayım mide bulantısı vs derken bi kez yemişimdir. Konserve ton balığında da yüksek civa varmış o yüzden korkup yiyememedim. Yiyemediğimi söylediğimde doktorum omega 3 verdi. Bi de cevizde omega 3oranı yüksekmiş bilginiz olsun. Dondurulmuş balık durumunu da doktorunuza danışın bence.
Hareketvakti Gmzbiri her gün ceviz yemeğe çalışıyorum balık yiyemediğim için aklıma çok takılıyordu çok sağolun 💕
morportakal Hareketvakti benim de kış ayları bulantıların en yoğun olduğu zamana denk geldi ben de yiyemedim. Haftada bir filan düzenli tüketebilmek isterdim ama bebek gelişiminde bi sıkıntımız da yok çok şükür dert etmeyin
Hareketvakti Emirsmomm içim rahatladı baya balık yemeyen var sanırım zaten bu sıcakta balık yemek çok zor ☺️☺️
minikoglummm Hareketvakti Fırınladığın zaman yada mangal da yaptığın zaman yenilebilir oluyor diğer türlü yağda kızartma yapınca ev de kokuyor yiyesim gelmiyor benim
Emirsmomm Hareketvakti zaten bu zamanlarda balığın iyisi olmaz ki canım onun yerine balık yağı kullanabilirsin bence bir süre 💛
Princessmom Hareketvakti 36 haftadaym belki 1 kez yemişimdir pek sevmem balıgı. Omega kullanyrm zaten
minikoglummm Hareketvakti Alabalık alıyorum hemencecik hemen her hafta en kötü 2 haftada yemeye çalışıyorum. Bu mevsimde en taze alabalık bulunuyor
Hareketvakti minikoglummm ben iç anadoluda küçük bir şehirde olduğum için sanırım hiç balık satan bir yer bulamadım malesef
Sofistikee Ben Ankara’da yaşıyorum marketlerde balık var. Haftada 1 yada 2 kez somon yiyorum. Omega da yine icmemi söyledi doktorum omegada alıyorum her gün. İhmal etmeyin bebce sizde kızlar
Ocean-blue Hareketvakti bende somon yiyorum marketten aldım attım buzluğa. Ton balığı fln da yiyorum ama ben denizden babam çıksa yerim diyenlerdenim. Donmuş donmamış affetmiyorum.
Hareketvakti Ocean-blue ton balığını bazı doktorlar önermiyorum dedi konserve olduğu için o sebeple hiç denemedim 😊
star3star Hareketvakti 31. haftamın içindeyim ve sadece başlarda iki kere balık yedim daha buzamana kadar ağzıma sürmedim.doktoruma sordum sen etini sütünü sebzeni çiğ kuruyemişini meyveni yyosan zaten alman gereken bütün herşeyi alıyosun kasma kendini balık konusunda dedi.sevmediğimden değil ama balığı on yıl yemesem aklıma gelmez
Hareketvakti star3star haklısınız bende balık hiç sevmem ama mecburen yemeğe çalışacağım bulabilirsem 😅