Sibelbat Cancu- ben sadece folik asit kullanıyorum doktorum başka bir şeye gerek yok dedi kontrole gittiğim de tekrar soracağım 3 ayımız doldu folik asiti bırakacağız sanırım
[silindi] GUNESDUNYA daha önce düşük yaptınız mı? Benım ilk düşük oldu, bugün hamıle oldugumu öğrendim evde test yaparak. Progestan kullanmalı mıyım acaba, hemen doktora gitmek istemiyorum 😔
Handetn Ireemkcn bende nbl pregna kullaniyorum..bütün vitaminlerin içersinde olduğu takviye.. folik asit, demir vitamin vs..
5401 confundo her gün içilmesin de sakınca var hamile olmayıp yetişkin inslarda bile kesinlikle her gün önermiyolar mg düsuk se olabilir ama çok tavsiye etmem
Minigim38 24 haftaligim ilk 3 ay folik asit kullandim 1 ay kadarda decavit kullandım suanlik degerlerim iyiymis demir kan vs ilaclar kullanmıyorum bol bol meyve ye dedi sadece doktorum
Ekonomist28- Zeynepbsk ben Doktora gittiğimde 5 haftalik gebeydim. Direkt başladık. Simdi 29 gün kaldı doğuma nasipse. Hala devam ediyorum. Hatta emzirirken bile edebilirsin bir sure dedi Doktorum..
nazliaras_0621 30+2 yiz Regenesis max Magnorm Gyno ferro senol kullanıyorum Herkese hayırlı doğumlar inşallah
limoncicegimFO Cinarveannesi Amin İnşaAllah cnm ya bu vitaminler aşırı bulantı yaptı dedim doktora baştaki bulantilari i daha da etkilemiştir ilerleyen n zamanlarda daha iyi olur dedi
Elanur29 Ben 6aydan sonra sade dvitamin ilacı decavit kullaniyom ac tok karnina olan başka bişey kullnmiyorum doktorum yazmadi 🙂
Handevtnsvr Kader1234 Kaç haftalıkken covid oldunuz siz ? Ben 17. Haftamda covid oldum doktorum doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanacaksın dedi ama iğne çok yakıyor bende hap kullanmak istiyorum henüz gidemedim diye söylemedim kendisine ama siz hap kullanıyorsunuz belli ki.
Kader1234 Handevtnsvr 11 haftalıkken covid oldum. Başta 10 günlük bı iğne verdi oksapar adında. Sonra o bitince aspirin verdi 3 ay kullanacaksın dedi