Tatli1dunya silahatun Elevit içeriği hakkında domuz jelatini uyarısı yapılmıştı dikkat etmenizi öneririm. Ben 18 haftalık hamileyim şuan sadece içeriği temiz olduğu için ocean d3 kullanıyorum başka hiç birşey kullanmadım.🌸
Canangnctr maisiyah_345 yoo ücretsiz almadim doktor yazdı ben eczaneden aldim son haftalarınsa kullanma artık ben bıraktım artık
maisiyah_345 Eked Progestanla ferrumu gece içiyorum çünkü ben d çok uyku yapıyolar decaviti akşam yemeğinden sonra
Canangnctr maisiyah_345 sen bi ay falan daha kulan bence ben 34 haftadayim çok şişirdiği için bıraktım
Scemiha Cancu- 28+3 üm 3 ay folik asit sonra kan ilacına başladım ondada biraz folik asit var gynoferon, birde tiroid icin ilac kullaniyorum. Bunlar harici hicbirsey kullanmadım.
Merve201119 Cancu- 20 haftaligim 13 haftaya kadar sadece ocean mummy multivitamin kullandım içinde balik yagi ve multivitaminler var 13 haftamda Demir hapi başlandı gyneferon ve 15.ci haftada coledan d3 damla verdi bunları kullanıyorum
Nare_33 13 haftalık hamilelik Omega 3 EasyMom Folik Asit Gebyfoll Başka hiç birşey dr yazmadı 13 haftaycın
Hokku Vinolac d, b12, osteocare, düşük tehlikesine karşı corasprin sekizinci aya kadar, mide yanmalarında gaviscon ve kan ilacına yeni basladık
Ezgiiss Haftadayım , progestan, troid hapı, kan hapı , d vitamini, kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum
Rabia-22 Dilossh ben de 27 haftalım ama balık yağı yazılmadı.🤔🤔magnezyum-dvıt-demir-vitamin kullanıyorm.vitamın hapım değişik ıcnde balık yağıda var bol mıktarda ondanmı acaba.
maisiyah_345 Canangnctr aynen sonra olmadı regenesis e geri dönerim doğumda o şişlikler gider de öncesinde o şişliklerle yaşamak sıkıntılı
Canangnctr maisiyah_345 çok şükür benim ikinci ödem falan hiç olmadı ikincide biraz fazla kilo aldım oda geçecek inşallah
irem_ctn7 ElaOsman progestanı oral yolla mı alıyorsunuz yoksa fitil şeklinde mi kullanıyorsunuz acaba
Muallime_97 Pinpirikanne calsiday da kullandım newcal d3 de kullanıyorum şu an diş ağrılarımı bile kesti çok şükür
Pirayeee Cancu- 25 haftalığm imam, d vitamini ve gyno ferro sağol kullanıyorm. İçinde demir folik asit ve b12 var
__dilce__ D3 Total.gynferon demir ilacı.ocean balık yağı.decavit multivitamin.b12 iğne.magnorm magnezyum suda eriyen tablet.
confundo maisiyah_345 Bende de mide yanması çok oluyor gaviscon da fayda etmiyor. Nexium işe yarıyor mu
maisiyah_345 confundo Evet nexıum içince o gün çiğ köfte bile yiyebiliyorum. Asla mide koruyıcu içmeden çiğ köfte yiyemem yoksa mahvolurum
5401 confundo her gün içilmesin de sakınca var hamile olmayıp yetişkin inslarda bile kesinlikle her gün önermiyolar mg düsuk se olabilir ama çok tavsiye etmem
confundo maisiyah_345 ben de doktoruma danışacağım uygun görürse başlayayım çiğ köfte yediğimi Hayal bile edemiyorum şu anda 🤦🏻♀️